Navigatie

Metalen ladeblokken

Stevig, robuust en in diverse kleuren leverbaar. Onze metalen ladeblokken zijn ontzettend praktisch en veelzijdig. Zoekt u een handige opbergoplossing bij uw werkplek? Dan bent u hier aan het juiste adres. Op deze pagina vindt u alle metalen ladeblokken in ons assortiment.

Metalen ladenblokken bestellen

Onze metalen ladenblokken zijn stevige en praktische oplossingen om bij uw werkplekken te plaatsen. Deze ladenblokken zijn namelijk, zoals de naam al doet vermoeden, volledig gemaakt van metaal - en dat geldt voor zowel de omhuizing als de ladenfrontjes. Enkel het topblad dat op enkele van onze metalen ladenblokken geplaatst is, is van melamine. Dit zorgt voor een warme sfeer én uniforme uitstraling, gezien u hiermee het ladenblok eenvoudig laat matchen met de kleuren van uw bureau.

Een ruim aanbod en diverse indelingen

Afhankelijk van de werkzaamheden die u uitvoert en waarvoor u het ladenblok nodig heeft, kunt u kiezen uit verschillende indelingen. Zo bieden we ladenblokken met enkel materiaalladen, of juist aangevuld met een hangmappenlade of pennenlade. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een staand óf verrijdbaar ladenblok; de verrijdbare ladenblokken plaatst u eenvoudig onder uw bureau, terwijl het staande ladenblok het beste direct naast uw werkplek past.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.