Navigatie

Staande ladeblokken

Heeft u een verlenging van uw bureaublad nodig – waarbij u ook nog eens profiteert van extra opbergruimte binnen handbereik? Onze staande ladenblokken, ofwel ladenblokken zonder wieltjes, zijn ideaal. Deze ladenblokken zijn immers dusdanig ontworpen dat ze precies naast uw bureau passen. U treft op deze pagina ons complete assortiment van deze staande ladenblokken.

Staande ladenblokken kopen

Staande ladenblokken verschillen van verrijdbare ladeblokken op een aantal manieren. Naast het meest voor de hand liggende verschil, namelijk de wielen, zijn de staande ladenblokken minder geschikt voor plaatsing onder een bureau, doordat ze een stuk hoger zijn dan de verrijdbare variant. Daartegenover staat wel dat deze ladenblokken perfect naast uw werkplek passen; zo fungeert het tevens als extensie van uw werkblad.

Handige ladenblokken

De staande ladenblokken zijn gemaakt van metaal en zijn dus erg stevig. Omdat de staande ladenblokken afsluitbaar zijn, zijn ze een zeer veilige opbergplaats voor al uw kostbare spullen. De staande ladenblokken zijn verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen en afmetingen - en daarnaast zijn ze ook nog voorzien van een melamine topblad in diverse houtkleuren. Zo vindt u altijd een staand ladenblok dat perfect past in uw werkruimte.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.