Navigatie

Verrijdbare ladeblokken

Zoekt u een praktische en ruimtebesparende opbergoplossing direct bij uw werkplek? Dan zijn onze verrijdbare ladeblokken ideaal. Deze ladeblokken op wielen passen namelijk perfect onder of naast uw bureau, waardoor u weinig ruimte inlevert. Met een keuze uit diverse indelingen, materialen en kleuren – en daarom altijd naar uw wens beschikbaar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Op deze pagina bekijkt en bestelt u ons complete assortiment aan verrijdbare ladeblokken.

Verrijdbare ladenblokken kopen

Een verrijdbaar ladeblok is een praktische, ruimtebesparende opbergmogelijkheid voor iedere werkplek. Het voordeel van het gebruik van verrijdbare ladeblokken is dat deze ladeblokken gemakkelijk te verplaatsen zijn, zodat u eenvoudig bij uw opgeborgen spullen kunt. Daarnaast passen deze ladenblokken eenvoudig onder het bureau, waardoor deze slechts beperkte ruimte innemen.

Diverse verrijdbare ladeblokken

De verrijdbare ladeblokken van Officetopper zijn zeer divers. Zo vindt u in onze webshop verrijdbare ladeblokken met 2, 3 of zelfs 4 lades. In het geval van de verrijdbare ladeblokken met 2 lades, is één van deze lades een materiaallade en de tweede is een hangmappenlade. De verrijdbare ladeblokken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Alle ladenblokken in ons assortiment zijn veilig afsluitbaar d.m.v. een cilinderslot.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.