Navigatie

Witte ladeblokken

Bent u specifiek op zoek naar witte ladeblokken voor uw kantoor? Een ladeblok van metaal of hout met een witte ombouw en witte ladenfrontjes? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Match uw ladeblokken met de rest van uw kantooromgeving; bekijk en bestel op deze pagina ons complete assortiment aan witte ladeblokken.

Witte ladenblokken bestellen

Zoekt u een praktische opbergoplossing in een witte uitvoering? In ons assortiment vindt u een ruim aanbod aan witte ladenblokken. Stuk voor stuk uitvoerbaar in een witte kleur, waarbij zowel de omhuizing als de ladenfrontjes en de handgrepen wit zijn. Enkele van onze ladenblokken hebben ook nog een houten topblad, welke u ook in het wit kunt uitvoeren. Op die manier stelt u een geheel wit ladenblok samen. U kunt hierbij kiezen tussen een ladenblok van melamine of van metaal - en tussen een staand of een verrijdbaar blok.

Waarom een ladenblok?

Afhankelijk van het type uitvoering dat u kiest - staand of verrijdbaar - is een ladenblok ideaal om onder of naast uw bureau te plaatsen. Een staand ladenblok past perfect naast de werkplek, terwijl een verrijdbaar ladenblok laag genoeg is om onder het bureau te plaatsen. Daarnaast heeft u de keuze uit diverse indelingen: enkel materiaalladen of juist aangevuld met een lade voor hangmappen of een pennenlade. Dit maakt dat u het ladenblok geheel aanpast naar uw wensen.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.