Navigatie

Zwarte ladeblokken

Neutraal, maar ontzettend stijlvol. Onze zwarte ladeblokken passen in iedere kantooromgeving. Zoekt u specifiek naar een partij ladeblokken met een zwarte omhuizing? Dan zit u bij Officetopper goed. We bieden immers een breed scala aan zwarte ladeblokken. Op deze pagina bekijkt u ze allemaal!

Zwarte ladenblokken bestellen

Als u zoekt naar een tijdloze opbergoplossing voor iedere werkplek, is het zwarte ladenblok een goede optie. Deze ladenblokken passen perfect bij bureaus met een zwart onderstel, maar zijn met hun zwarte kleur ook een neutrale tegenhanger bij houten of witte bureaus. Ideaal om een lichte, witte werkomgeving niet té klinisch op te laten doen, maar ook perfect passend in een industriële omgeving. Kortom: de zwarte ladenblokken uit ons assortiment zijn echte alleskunners.


Diverse mogelijkheden

Met onze zwarte ladenblokken kunt u alle kanten op. Letterlijk, want een groot deel van ons assortiment is voorzien van vier of vijf (geremde) wielen. Het grootste deel van de ladenblokken bestaat uit een stevige, stalen constructie, waar een aantal laden in verwerkt zitten. Het aantal laden is afhankelijk van het ladenblok – en de uitvoering ervan. Zo zijn er ladenblokken met enkel materiaalladen, maar ook met hangmappenlade of een pennenlade. Zo kiest u zelf welke indeling het beste bij uw wensen en werkzaamheden past. Tot slot vindt u in ons assortiment zowel ladenblokken mét, als zonder topblad. Dit topblad past u, met zijn vele houtkleuren, aan op uw bureaublad, zodat u een uniform geheel in uw werkomgeving krijgt.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.