Navigatie

Verrijdbare ladenblokken

(13 artikelen)

Een praktische, ruimtebesparende opbergmogelijkheid direct bij uw werkplek: de verrijdbare ladenblokken rijdt u eenvoudig naar uw werkplek toe, en plaatst u vervolgens met het grootste gemak onder of naast uw bureau. Benieuwd naar de mogelijkheden? Op deze pagina bekijkt en bestelt u ons complete assortiment aan ladenblokken op wielen.

Verrijdbare ladenblokken kopen

Een verrijdbaar ladeblok is een praktische, ruimtebesparende opbergmogelijkheid voor iedere werkplek. Het voordeel van het gebruik van verrijdbare ladeblokken is dat deze ladeblokken gemakkelijk te verplaatsen zijn, zodat u eenvoudig bij uw opgeborgen spullen kunt. Daarnaast passen deze ladenblokken eenvoudig onder het bureau, waardoor deze slechts beperkte ruimte innemen.

Diverse verrijdbare ladeblokken

De verrijdbare ladeblokken van Officetopper zijn zeer divers. Zo vindt u in onze webshop verrijdbare ladeblokken met 2, 3 of zelfs 4 lades. In het geval van de verrijdbare ladeblokken met 2 lades, is één van deze lades een materiaallade en de tweede is een hangmappenlade. De verrijdbare ladeblokken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Alle ladenblokken in ons assortiment zijn veilig afsluitbaar d.m.v. een cilinderslot.