Navigatie

Ahrend roldeurkasten

(0 artikelen)

Online tweedehands Ahrend roldeurkasten bestellen

Snel een Ahrend roldeurkasten nodig? Bestel dan een tweedehands exemplaar. Hierboven ziet u ons complete aanbod gebruikte Ahrend roldeurkasten. De voorraad van ieder product wordt weergegeven in de specificaties onder de productfoto's.

De voordelen van een Ahrend kast

De Ahrend roldeurkasten staan bekend om de uitstekende bouwkwaliteit. Dit gegeven in combinatie met het gebruik van duurzaam materiaal, maakt de Ahrend roldeurkast de perfecte tweedehands oplossing. Doordat dit een van de populairste kasten is binnen ons assortiment hebben wij dit product ook altijd ruim op voorraad.

Een ander voordeel van een tweedehands Ahrend product is dat wij deze altijd uit voorraad kunnen leveren. Dat betekent dus een zeer korte levertijd. Wanneer uw bestelwaarde boven de 200 euro is, dan komen wij de kast zelfs Gratis Leveren.

De kwaliteit van de roldeurkasten

Zoals hierboven al gezegd is, zijn de kasten van Ahrend solide en erg duurzaam. Dit betekent niet dat wij weleens een kast binnenkrijgen die niet door de keuring komt. Alle meubelen die met een in- of opkoop binnenkomen worden door onze monteurs technisch nagekeken. Mocht er iets ontbreken of kapot zijn. Dan kunnen wij door het jaren lang recyclen en hergebruiken van kasten putten uit een grote voorraad reserve-onderdelen. Zo hoeven wij nooit een kast weg te gooien.

Bekijk ook eens onze tweedehands Ahrend vergaderstoelen

Complete kantoorinrichting?

×

Op zoek naar een complete kantoorinrichting? Heeft u meerdere werkplekken nodig of bent u van plan verschillende kantoorruimtes in te richten? Vraag een offerte aan voor extra scherpe prijzen!