Navigatie

Ahrend kantoormeubelen

Zoekt u stevige én stijlvolle designmeubelen voor uw kantoor, maar dan tegen een scherpe prijs? Dan zit u met ons Ahrend kantoormeubilair voor uw kantoorinrichting goed. Op deze pagina vindt u een compleet aanbod aan tweedehands Ahrend kantoormeubelen. Stuk voor stuk scherp geprijsd, en wél nog in prima staat. Bekijk en bestel ons assortiment snel, want op is op!

Tweedehands Ahrend kantoormeubelen kopen

Bent u van plan om uw kantoor (opnieuw) in te gaan richten? Dan zijn de kantoormeubelen van Ahrend een goede optie. De sublieme bouwkwaliteit in combinatie met het tijdloze design zorgen ervoor dat uw kantoor er altijd goed uitziet. In ons assortiment vindt u een breed scala aan tweedehands Ahrend kantoormeubelen. Of u nu zoekt naar een stevige, ergonomische bureaustoel, een tijdloos bureau of comfortabele kantoorstoelen voor uw conferentieruimte: met de tweedehands kantoormeubelen van Ahrend zit u altijd goed.


Waarom kiezen voor kantoormeubilair van Ahrend?

  • Tijdloos en stevig. Dat is kenmerkend voor het Ahrend kantoormeubilair. Precies wat een kantoorinrichting nodig heeft, dus.
  • De kantoormeubelen zijn ontworpen zodat een hoog werkcomfort verzekerd kan worden.
  • Hoge kwaliteit én stevige materialen gaan de meubelen nog jaren mee. Zélfs als u het tweedehands aanschaft.
  • Een tijdloos design, wat ook maakt dat de meubelen perfect passen in iedere kantooromgeving.

Kiest u voor de bureaustoelen? Dan geniet u ook nog van diverse instelmogelijkheden, zodat u altijd op een juiste manier kunt zitten.


De voordelen van Officetopper

Naast bovenstaande pluspunten van de Ahrend kantoormeubelen, kunnen we nog veel meer voordelen benoemen. In onze webshop vindt u immers enkel tweedehands kantoormeubilair van Ahrend.

  • - Uit voorraad leverbaar
  • - Snel in huis - binnen twee werken geleverd
  • - Scherp geprijsd
  • - Duurzame en milieuvriendelijke oplossing

 

Heeft u het meubilair sneller nodig dan twee weken? Dan kunt u altijd een afspraak maken om de goederen af te halen in ons magazijn.


Doe inspiratie op in onze showroom

Juist omdat we alle meubelen op voorraad houden, kunt u alle Ahrend meubelen komen bekijken én uitproberen in onze showroom. Dat maakt het voor u gemakkelijker om een goede keuze te maken – zeker als u van plan bent een gehele inrichting aan te schaffen. Natuurlijk kunt u dan ook direct kijken naar andere merken binnen onze kantoormeubelen, zodat u in één keer een geheel nieuwe, circulaire design kantoorinrichting kunt samenstellen. Bent u van plan langs te komen? Neem dan gerust contact met ons op!


Ons assortiment Ahrend kantoormeubelen

Om u een voorbeeld te geven hebben wij hier onder een selectie samengesteld van de Ahrend kantoormeubelen uit ons assortiment.

Tweedehands Ahrend bureaustoelen voor kantoorinrichting

Bureaustoelen

Bekijk hier de onze Ahrend bureaustoelen

Tweedehands Ahrend bureaus ten behoeve van kantoorinrichting

Bureaus

Bekijk hier de onze Ahrend bureaus

Hoekbureaus

Bekijk hier ons aanbod Ahrend hoekbureaus

Ahrend vergadertafel

Vergadertafels

Bekijk hier ons aanbod Ahrend vergadertafels

Ahrend 230 vergaderstoel

Vergaderstoelen

Bekijk hier ons aanbod Ahrend vergaderstoelen

Tweedehands Ahrend roldeurkast

Roldeurkasten

Bekijk hier ons aanbod Ahrend roldeurkasten

Ahrend ladenblok tweedehands kopen

Ladenblokken

Bekijk hier ons aanbod Ahrend ladenblokken


Lage prijs, voor dezelfde kwaliteit

De prijs van nieuw kantoormeubilair kan soms tegenvallen. Een goed alternatief is dan tweedehands meubelen. Hoewel lager in prijs, zijn de producten zeker niet minder qua kwaliteit. Bovendien bent u ook nog eens duurzaam bezig. Een slimme keuze die goed is voor uw portemonnee en het milieu. Wij geven de meubelen een nieuwe kans. Een tweede leven. Het is zonde om het kwalitatieve kantoormeubilair van Ahrend zomaar weg te gooien. Zeker omdat het om topkwaliteit gaat.

Grondige keuring

Zijn er kleine beschadigingen te zien? Die kunnen we verhelpen. We repareren de meubelen waar nodig en zorgen ervoor dat ze gereinigd geworden. Voorafgaand aan de reiniging controleren we elk product nauwkeurig op techniek, veiligheid en de bekleding. U koopt dus gebruiksklare en hygiënische kantoormeubelen van Ahrend.


Al jaren een begrip in Nederland

Ahrend, oftewel Koninklijke Ahrend, is een écht Nederlands merk met een rijke historie. In 1996 heeft Ahrend, tijdens het honderdjarige bestaan, het predikaat Koninklijk mogen ontvangen. Het merk bestaat al sinds 1896 streeft ernaar producten te ontwikkelen met een strak design en weinig details. Het is ook niet zonder reden dat hun filosofie ‘less is more’ is. Alles is gericht op het optimaal ondersteunen van de gebruiker.

Eenvoudig bestellen via onze webshop

Of u nu enkel een bureau nodig heeft of juist meubelen waarmee u volledige werkplekken kunt inrichten: vindt wat u zoekt bij Officetopper. Ontdek ons ruime aanbod Ahrend kantoormeubelen en bestel direct via onze webshop.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.