Navigatie

Ahrend vergadertafels

Efficiënt vergaderen doet u aan een vergadertafel van Ahrend. Deze tafels zijn praktisch, stijlvol en verkrijgbaar in diverse stijlen, maten en kleuren. Of u nu een extra grote Ahrend vergadertafel zoekt of eentje die geschikt is voor enkele personen: ontdek ons ruime assortiment en bestel eenvoudig online.

Ons assortiment tweedehands vergadertafels van Ahrend

Til uw vergaderruimte naar een hoger level met een tweedehands Ahrend vergadertafel. Van plan uw vergaderruimte opnieuw in te richten? Dan zijn Ahrend meubelen een serieuze optie. Onze lijn met tweedehands Ahrend meubilair bevat alles wat u nodig heeft; van vergaderstoelen en vergadertafels en bureaus tot ladeblokken.

Wat zijn de voordelen van een tweedehands Ahrend vergadertafel?

Waarom zou u per se een nieuwe vergadertafel kopen, terwijl een gebruikte vergadertafel veel meer voordelen biedt:

  • - Uit voorraad leverbaar, dus een snelle levertijd
  • - Maatschappelijk verantwoord, tweedehands kan net zo goed zijn als nieuw
  • - Kosten besparend, bespaar tot 80% op de nieuwprijs

Opgeknapt waar nodig

Het kopen van tweedehands kantoorartikelen roept soms vragen en twijfels op. Zijn de producten beschadigd? Zijn de artikelen wel schoon? Zijn er gebruikssporen zichtbaar? Gaat mijn Ahrend vergadertafel lang mee? Allemaal terechte en logische vragen.

Uitvoerig gecontroleerd op kwaliteit

Na de opkoop voeren we altijd eerst een grondige kwaliteitscontrole uit. Hierbij kijken we naar de veiligheid en de staat van elk individueel product. We voeren reparaties uit waar nodig en we zorgen ervoor dat uw Ahrend vergadertafel gereinigd wordt. De onderdelen van artikelen die niet door onze technische keuring komen, hergebruiken we voor reparaties van andere meubelen. U bent verzekerd van topkwaliteit tafels voor een lage prijs met een lange levensduur en wij gooien zo min mogelijk weg. Een win-win voor iedereen.


Waar op letten bij het kopen van een gebruikte Ahrend vergadertafel?

Voordat u overgaat op de aanschaf van gebruikte Ahrend vergadertafels is het verstandig om goed op een aantal onderdelen van de tafel te letten. Veel van de modellen die wij aanbieden zijn niet ‘zomaar’ een tafel meer. Diverse soorten tafels zijn modulair, terwijl anderen bijvoorbeeld in hoogte verstelbaar zijn of makkelijk verplaatsbaar, omdat er wielen onder de tafel zitten. Dat laatste is ideaal als u snel een plek nodig hebt om te overleggen met het team of een klant.


Productief samenwerken aan een vergadertafel van Ahrend

De vergadertafels van Ahrend uit ons assortiment zijn perfect voor overleg of samenwerken. Sommige modellen zijn zelfs in hoogte verstelbaar, waardoor u extra gezond en productief kunt werken op stahoogte. De meeste varianten zijn tevens voorzien van geïntegreerde elektrificatie. Draden en kabels zijn netjes uit het zicht verborgen. U laadt uw laptop of smartphone met gemak op.


Ontworpen met oog voor detail

Kenmerkend voor de verschillende collecties van Ahrend is de eenvoud en stijl. Strakke designs met hoogwaardige afwerking. De kracht van Ahrend vergadertafels zit ‘m in het weglaten van overbodige details. De tafels bestaan uit een frame, poten en een prachtig blad. De slimme en eenvoudige constructie maakt elke vergadertafel een praktische én sfeervolle toevoeging aan elke zakelijke en huiselijke werkomgeving.


Bezoek onze showroom

Bestel direct de gewenste tafels van Ahrend via onze webshop of kom langs bij onze showroom. Onze ervaren adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Ook heeft u alle ruimte om de verschillende vergadertafels te bekijken en testen. Wenst u langs te komen? Maak dan een afspraak, zodat we alle meubelen voor u klaar kunnen zetten.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.