Navigatie

Aanlandtafels

De term zelf zegt al veel. Een aanlandtafel is een tafel waar u even aan kunt landen en snel aan kunt plaatsnemen met uw laptop om te werken. Zo hoeft u geen hele (flex)werkplek in te nemen voor een korte periode. In deze categorie vindt u tafels die geschikt zijn als aanlandtafel.

Zoekt u meerdere werkplekken voor uw kantoorruimtes? Of bent u van plan meerdere ruimtes in te richten? Vraag een offerte aan voor extra scherpe prijzen!

Een aanlandtafel kopen voor uw kantoorruimte

Vlak voor een overleg nog even iets voorbereiden, met een collega overleggen of bezoekers een tijdelijke werkplek bieden. Het kan allemaal met een aanlandtafel in uw kantoor. Ideaal voor de hedendaagse hybride werkomgeving waar werknemers minder frequent op kantoor komen. Als ze dan naar kantoor komen, is de dag vaak gevuld met overleggen met collega's of klanten. Dit kan namelijk gemakkelijker en efficiënter op kantoor dan vanuit huis.

Junto Landing aanlandplekken


Wat is een aanlandtafel?

Het is waarschijnlijk een term waar nog niet veel mensen van hebben gehoord, een aanlandtafel. Echter zegt de term zelf al veel, het is een tafel waar u even aan kunt landen. De tafel is ontworpen als een ontmoetingsplek waar mensen kunnen samenkomen, samenwerken, ideeën uitwisselen of even zelfstandig kunnen werken. Aanlandtafels zijn dan ook vak uitgerust met stroomvoorzieningen zodat mensen hun apparaten kunnen opladen wanneer dat nodig is.


Welke afmeting heb ik nodig?

Tijdens het kiezen van de juiste aanlandtafel speelt de afmeting een grote rol. Het aantal werknemers zal leidend zijn voor de breedte van de tafel. Verwacht u dat er veel werknemers of bezoekers tegelijk aan de tafel zullen zitten, zal de breedte al snel richting de 240cm. Houdt bij het kiezen van de breedte rekening met minimaal 80cm bewegingsruimte per persoon. De breedte van 240cm biedt dus plek voor 3 personen aan elke zijde, met ruimte voor mensen aan het hoofd van de tafel.

De diepte van een aanlandtafel is erg belangrijk. De tafel moet dusdanig diep zijn dat mensen tegenover elkaar kunnen worden zonder elkaar te storen. Daarom adviseren we een diepte van minimaal 100cm. Zo is er ook genoeg ruimte voor eventuele accessoires in het midden van de tafel zoals planten of een staande bureauscheidingswand om nog meer scheiding te brengen tussen beide kanten van de tafel.


Waarom een aanlandtafel kopen?

Een aanlandtafel kan een stukje gastvrijheid bieden aan bezoekers doordat zij worden voorzien van een plek waar ze kunnen werken als dat nodig is. Daarnaast zorgt het ervoor dat het voor werknemers duidelijk is dat een aanlandtafel een geschikte plek is te overleggen, te discussiëren en hardop samen te werken. We zetten voor u enkele voorbeelden op een rijtje wanneer zo'n aanlandtafel van pas zou kunnen komen

    • - Bent u een bedrijf waar veel zakelijke klanten over de vloer komen? Dan is een aanlandtafel perfect om in een open ruimte te plaatsen. Hiermee creëert u een gelegenheid waar klanten even kort aan kunnen schuiven om wat werk te verrichten vlak voor ze een afspraak ingaan. Daarnaast kunnen ze na de afspraak gebruik maken van de plek om de notulen op een rijtje te zetten.
    • - In sommige hedendaagse bedrijfsculturen werken de werknemers hybride. Ze komen alleen naar kantoor voor overleggen met collega's of zakelijke relaties. Op voorhand van zo'n overleg kan het goed uitkomen als er een plekje beschikbaar is waar ze even aan kunnen werken om de laatste voorbereidingen te treffen. Met een aanlandtafel tot uw beschikking hoeven deze mensen geen hele flexwerkplek in beslag te nemen, als deze überhaupt beschikbaar is, maar klappen ze de laptop open aan deze aanlandplek.
    • - De flexibele werkomgeving zorgt ervoor dat niemand een eigen vaste plek heeft, iedereen is vrij om een iedere dag een andere plek te kiezen. Het kan dus zomaar zijn dat u even samen wil werken met een collega, maar deze aan de andere kant van het kantoor zit. U kunt ervoor kiezen om samen aan één werkplek te gaan zitten, maar dat is meestal niet zo comfortabel. Een aanlandtafel biedt de ideale gelegenheid om even samen aan te schuiven.

Unieke en speelse uitvoeringen

Naast de standaard rechthoekige aanlandtafels hebben we in ons assortiment ook diverse unieke uitvoering. Zo zijn er tafels die uitgevoerd zijn met een hoog-laag verdeling. Aan het hoge deel kan gewerkt worden vanaf een barkruk of zelfs staand. Deze hoog-laag verdeling zorgt voor een speelse uitstraling maar brengt ook extra functionaliteiten met zich mee. Doordat de twee delen een verschillende hoogte hebben, zorgt dit voor een natuurlijke scheiding en kunnen mensen ongestoord werken.

Aanlandtafel met hoog-laag verdeling

Meer over onze aanlandtafels

Het kiezen van de juiste aanlandtafel voor uw kantoorruimte kan lastig zijn. Ons assortiment biedt vele verschillende varianten, afmetingen en kleuren. Heeft u nog vragen over onze aanlandtafels? Of hulp nodig bij het kiezen van de juiste tafel voor in uw kantoorruimte? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen en bent u van harte welkom in onze showroom!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.