Navigatie

Kleine vergadertafels

Heeft u een kleine vergaderruimte en zoekt u hiervoor een vergadertafel die goed past? Dan is ons assortiment kleine vergadertafels ideaal voor u. En op deze pagina bekijkt u ze allemaal; we maakten namelijk een selectie van vergadertafels van 120cm tot 240cm breed.

Kleine vergadertafels kopen

Een kleine vergadertafel is ideaal als u een klein bedrijf heeft, kleine groepen wilt ontvangen of juist meerdere kleine vergaderruimtes wilt inrichten. Met zo’n vergadertafel creëert u namelijk ruimtelijkheid in een kleine ruimte – in tegenstelling tot een té grote tafel in een te krappe ruimte. In ons assortiment treft u meerdere soorten kleine vergadertafels. Op een enkeling na, allemaal voorzien van een stevig, melamine blad en stevig onderstel van hout of metaal.


Hoeveel personen passen aan de kleine vergadertafel?

Ondanks dat de vergadertafel klein is, is het natuurlijk wel belangrijk dat u voldoende ruimte hebt tijdens het vergaderen. Zowel in de ruimte, als aan de tafel zelf. Het is daarom wel zo goed om de grootte van de tafel te bepalen aan de hand van de ruimte die u hebt – én het aantal personen dat aan de tafel plaats moet nemen. Een vergadertafel voor 8 personen is bijvoorbeeld al van een flink ander formaat dan een vergadertafel voor 6 personen – laat staan voor 4 of 2 personen. Daarom geven we graag aan u aan wat de hoeveelheid personen is die past bij een bepaalde afmeting.


Welke kleine vergadertafels zijn er?

In ons assortiment vindt u verschillende soorten kleine vergadertafels, van elkaar onderscheidend wat betreft vorm, type onderstel en kleuren. Zo vindt u onder andere houten vergadertafels, maar ook hoge, ovale, vouwbare en zit-sta vergadertafels in ons assortiment van de kleine kantoortafels. Kortom: u kunt voor alle smaken terecht. Ook wat betreft uitstraling: zo schaft u bij ons al een moderne, industriële vergadertafel aan met een afmeting van 200cm, maar ook de meer ‘standaard’ vergadertafels. Elke tafel heeft diverse kleuropties – kijk daarvoor vooral op de productpagina.


Advies nodig? Vraag onze medewerkers!

Geeft u uw vergaderruimtes een volledige upgrade? Of wilt u enkele tafels vervangen? Wij helpen u graag bij het uitdenken van uw interieur. Heeft u andere vragen? Wilt u bijvoorbeeld weten wat het verschil is tussen de verschillende vergadertafels? Of zoekt u ook nog nieuwe stoelen en wilt u deze eerst uitproberen? Neem dan zeker contact met ons op en maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.