Navigatie

Grote kantinetafels

Wilt u ervoor zorgen dat uw werknemers voldoende ruimte hebben tijdens hun lunchpauze? Of heeft u een grote ruimte, en wilt u deze opvullen met een grote kantinetafel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In onze webshop vindt u namelijk kantinetafels met een breedte tot wel 480cm! Op deze pagina vindt u ons gehele assortiment aan grote kantinetafels.

Grote kantinetafels kopen

Heeft u een grote kantineruimte en wil u deze optimaal benutten? Of heeft u veel personeel, en wilt u hen een ruime plek bieden tijdens de lunchpauze? Dan zijn onze grote kantinetafels ideaal. In deze categorie vindt u bijvoorbeeld kantinetafels van 180x80cm, of kantinetafels van 200x80cm. Is dit u nog niet groot genoeg? Dan hoeft u zeker ook niet verder te zoeken; op deze pagina vindt u namelijk kantinetafels met een breedte tot wel 480cm. Deze tafels bieden ruimte aan maar liefst 16 personen, waardoor u verzekerd bent van ruime lunchplekken voor uw personeel.


Welke grote kantinetafels zijn er?

Op deze pagina vindt u ons complete aanbod aan grote kantinetafels: in diverse stijlen, kleuren en soorten. Of u nu zoekt naar een hoge bartafel, een robuuste, industriële tafel of juist een meer standaard, rechte tafel: onze grote kantinetafels zijn er in tal van soorten en maten. Met massief houten onderstel of juist een metalen onderstel. Verrijdbaar, of juist vast. U heeft keuze genoeg.


Een ruim kleuraanbod beschikbaar

Uiteraard bieden we u graag een zo compleet mogelijk assortiment. Daarom zijn al onze grote kantoortafels verkrijgbaar in diverse kleuren. Zowel wat betreft het onderstel, als het blad. De onderstellen zijn doorgaans beschikbaar in de kleuren wit, grijs en zwart. De bladen kennen diverse houtkleuren, maar bijvoorbeeld ook een standaard witte of grijze uitvoering. Zo maakt u zelf een kleurcombinatie naar wens – een die geheel past in uw huidige kantoorinrichting. De kleur die u kiest, maakt namelijk de gehele tafel.


Vragen? Neem contact op!

Heeft u een grote kantinetafel naar wens gevonden? Dan bestelt u ‘m binnen enkele stappen eenvoudig in onze webshop. Kies voor de gewenste kleuren, maak een keuze of u de tafel gemonteerd geleverd wilt hebben en bepaal of u voor basic levering of voor premium levering gaat. Heeft u nog vragen – of wilt u de tafel in het echt komen bekijken? Neem dan gerust contact met ons op en maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.