Navigatie

Kantinetafels 200x80cm

Gaat u uw kantine opnieuw inrichten en zoekt u hiervoor een partij nieuwe kantinetafels? Dan is de afmeting één van de belangrijkste eigenschappen waarmee rekening gehouden moet worden. Zoekt u kantinetafels van 200cm breed en 80cm diep? Op deze pagina bekijkt én bestelt u al onze grote kantinetafels van 200x80cm.

Kantinetafels van 200x80cm kopen

Bent u op zoek naar een kantinetafel waar tenminste zes personen aan kunnen plaatsnemen? Of heeft u een specifieke ruimte waarin een kantinetafel van 200x80cm past? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u namelijk een breed aanbod aan tafels van 200cm breed en 80cm diep. Deze tafels bieden plaats aan zo’n 6 tot 8 personen, wat ze perfect maakt voor kleinere bedrijven, of juist om een grote ruimte in meerdere zithoeken te verdelen.


Welke kantinetafels van 200x80cm zijn er?

De tafels in ons assortiment onderscheiden zich op basis van vorm, materiaal en kleur. Zo vindt u in onze webshop onder andere een hoge kantinetafel van 200x80cm, maar ook de meer standaard, rechte tafel. Zoekt u juist een kantinetafel die u eenvoudig kunt verrijden én opbergen? Dan is de klaptafel zeker een goede kandidaat voor u. Al onze kantoortafels zijn voorzien van metalen 4-poots onderstel en melamine blad. Deze bladen zijn voorzien van een stootvaste ABS-rand, waardoor de tafels zeker tegen een stootje kunnen.


Keuze uit verschillende kleuren

Onze kantinetafels komen in verschillende kleuren, zowel wat betreft het onderstel, als het blad. De tafelbladen zijn verkrijgbaar in diverse (hout)kleuren. Zoekt u een volledig witte tafel? Ook dat is geen probleem; bij het grootste deel van onze tafels heeft u immers ook de keuze uit de kleur wit voor zowel het onderstel als het blad. Daarnaast zijn de onderstellen doorgaans ook verkrijgbaar in de kleuren zilvergrijs en zwart.


Ook voor compleet interieuradvies

Een kantinetafel is natuurlijk niet compleet zonder kantinestoelen. Blijft het niet bij uw kantine, maar gaat u ook de rest van het kantoor onder handen nemen? Neem dan zeker contact met ons op! Wij helpen u graag bij het uitdenken en faciliteren van uw gehele kantoorinrichting. Liever even langskomen om onze producten in het echt te komen bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom in Raamsdonksveer. Maak een afspraak en kom langs!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.