Navigatie

Design vergadertafels

Neemt u de vergaderruimtes binnen uw organisatie onder handen? Dan kan een mooie, stevige vergadertafel natuurlijk niet in het geheel ontbreken. Zoekt u een vergadertafel met een bijzonder design? Dan bent u hier aan het juiste adres. Op deze pagina vindt u namelijk ons complete assortiment aan design vergadertafels.

Design vergadertafels kopen

Vergadertafels zijn het middelpunt van iedere vergaderruimte. Onmisbaar én een ware eyecatcher. Juist daarom is het belangrijk om dé vergadertafel te selecteren die het beste past bij de sfeer die u in uw vergaderruimte wil creëren. In ons assortiment vergadertafels vindt u een ruime collectie design vergadertafels. Van houten vergadertafels met een uniek design, tot de stijlvolle, industriële vergadertafels die geheel passen in de kantoortrends van nu. En de afmetingen en kleuren? Die kunt u veelal zelf bepalen.


Verschillende materialen en vormen

De design vergadertafels in ons assortiment zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten. Zoekt u een vergadertafel die perfect past in een vergaderruimte met natuurlijke materialen? Dan is één van onze houten vergadertafels zeker een goede optie voor u. Richt u uw vergaderruimte juist wat strakker in – en bent u op zoek naar een industriële vergadertafel? In ons assortiment vindt u verschillende vergadertafels met robuust, zwart stalen onderstel en massief houten blad. Zoekt u een andere design vergadertafel? Geen probleem; kijk gerust rond tussen onze collectie en kies een kantoortafel naar smaak.


Hoe groot zijn de design vergadertafels?

Zoekt u een ruime vergadertafel voor veel personen? Of bent u juist op zoek naar meerdere kleine vergadertafels? Hoe dan ook: met onze collectie design tafels heeft u keuze genoeg. Bij een groot deel van de tafels kiest u namelijk zelf voor de afmetingen van de tafels. Een deel van de vergadertafels is beschikbaar met een vast formaat, zoals 200 of 220cm breed. Raadpleeg de pagina’s van de tafels om te zien in welk formaat deze beschikbaar is.


Bestel eenvoudig in onze webshop

Heeft u een design vergadertafel naar wens gevonden? In onze webshop bestelt u de door u gewenste tafel binnen enkele klikken. Kies de door u gewenste opties, zoals afmetingen en kleur. Wilt u het product gemonteerd laten leveren? Dan kiest u hiervoor, indien mogelijk, op de productpagina. Tevens heeft u ook de keuze om de producten op de begane grond, achter de eerste deur te laten leveren middels basic levering, of zelfs te laten inhuizen – ook op verdieping. Dit doet u door te kiezen voor premium levering. Heeft u nog vragen? Neem dan zeker contact met ons op.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.