Navigatie

Houten vergadertafels

Uw vergaderruimte inrichten met natuurlijke materialen? Dan zijn onze houten vergadertafels zeker een aantrekkelijke optie. Ovaal, vierkant, tonvormig of rechthoekig: ze zijn er in allerlei smaken. Op deze pagina bekijkt én bestelt u ze allemaal.

Houten vergadertafels kopen

Robuust en stijlvol. Een houten vergadertafel past perfect in een huiselijk kantoor met natuurlijke materialen. Of juist een industriële inrichting waar hout en staal gecombineerd wordt. In ons assortiment houten vergadertafels vindt u tafels met zowel een houten blad, als een houten onderstel. Dit kan van massief essenhout zijn, of juist van melamine. Beide beschikbaar in verschillende houtkleuren én diverse afmetingen. Zo heeft u altijd de mogelijkheid om te kiezen voor een kantoortafel naar wens.


Welke houten vergadertafels zijn er?

Onze houten vergadertafels zijn er in diverse varianten. Ze onderscheiden zich onder andere van elkaar wat betreft de bladvorm, het type onderstel én de afmetingen. Zo vindt u in ons assortiment houten vergadertafels onder andere een ovale en een tonvormige variant en verschillende rechthoekige modellen, die tevens uitvoerbaar is als vierkante tafel. De tafels hebben óf een 4-poots onderstel, óf een wangenonderstel. De 4-poots onderstellen zijn gemaakt van massief essenhout, en verkrijgbaar in een gelakte (blanke), of gebeitste (zwarte) uitvoering. De wangenonderstellen zijn gemaakt van melamine, en worden uitgevoerd in dezelfde kleur als u kiest voor het blad.


Keuze uit diverse afmetingen

Uiteraard is het wel zo belangrijk als u tijdens de vergaderingen voldoende ruimte hebt. Zowel in de overlegruimte, als aan de tafel zelf. We bieden onze vergadertafels aan in verschillende formaten. Of u nu een vierkante vergadertafel van 120x120cm (bxd) zoekt, of een lange tafel van 280x120cm. In ons assortiment bestelt u houten vergadertafels met een breedtemaat van 120, 180, 200, 240 en 280cm. De hoogte van de tafels is, afhankelijk van het type, 72 of 74cm.


Een houten vergadertafel bestellen bij Officetopper

Heeft u een houten vergadertafel naar wens gevonden in onze webshop? Dan bestelt u hem hier ook eenvoudig en snel. En u profiteert van nog veel meer gemak! Zo kunt u er op de productpagina bijvoorbeeld voor kiezen om de producten gemonteerd bij u te laten leveren. Tevens bieden wij ook de optie aan om de producten te laten inhuizen, zelfs als dit op een verdieping betreft. Daarvoor kiest u de optie ‘premium levering’ bij uw bestelling. Wilt u de tafels eerst komen bekijken? Maak dan een afspraak om langs te komen in onze showroom. Onze medewerkers begeleiden u graag langs alle producten.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.