Navigatie

Vergadertafels 6 personen

Tijdens uw overleg, meeting of klantbezoek is het wel zo belangrijk dat iedereen aan de tafel voldoende ruimte heeft. Bent u op zoek naar een vergadertafel voor 6 personen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u namelijk diverse vergadertafels waaraan u met zes personen kunt plaatsnemen. U bekijkt ze op deze pagina.

Vergadertafels voor 6 personen kopen

Als u in een klein bedrijf werkt, of juist in een grote organisatie meerdere kleine vergaderruimtes wilt inrichten, zijn de vergadertafels voor 6 personen ideaal. Deze kantoortafels bieden immers voldoende werkruimte én zorgen ervoor dat er ontspannen vergaderd kan worden. Bovendien zijn deze vergadertafels beschikbaar als rechthoekige, ronde, ovale of vierkante variant. Elke variant biedt op een andere manier plaats, neemt een andere uitstraling mee én past op zijn eigen manier in de ruimte.


Verkrijgbaar in verschillende afmetingen

Afhankelijk van de ruimte die u hebt, kunt u kiezen voor één van de modellen die we in ons assortiment vergadertafels voor zes personen bieden. Deze tafels zijn als rechthoekige variant verkrijgbaar met een breedte van 180 of 200cm. De diepte van deze tafels is 80, 90, 100 of 120cm. De ronde variant voor 6 personen heeft een diameter van 140cm en het vierkante model heeft een afmeting van 160x160cm.


Waarom kiezen voor een vergadertafel voor 6 personen?

Het middelpunt van een vergaderruimte is natuurlijk de vergadertafel. En dan is het zeker zo belangrijk dat u kiest voor een tafel die professioneel oogt en voldoende ruimte biedt. Voldoende ruimte is immers belangrijk om de creativiteit en concentratie te boosten. Vergadert u regelmatig met twee tot zes personen? Dan is de vergadertafel voor 6 personen ideaal. Deze vergadertafels zijn er bovendien in verschillende soorten. Van hoge vergadertafel waaraan u staand kunt vergaderen, tot een vergadertafel met houten onderstel. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u altijd voor een tafel kiest die geheel naar smaak is.


Bestel uw nieuwe tafel bij Officetopper

Heeft u een vergadertafel naar wens gevonden? Dan bestelt u hem met hoge kortingen in onze webshop. Kies een kleur en afmeting naar wens, dan zorgen wij dat de tafel zo snel mogelijk in uw kantoor staat. Wilt u meerdere modellen bestellen? Geen probleem. Bij Officetopper schaft u namelijk ook eenvoudig een grote partij kantoortafels aan. Op de productpagina kiest u voor de optie ‘gemonteerd geleverd’ als u wilt dat wij de tafels gemonteerd bij u leveren – of de producten juist op locatie monteren. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.