Navigatie

Verstelbare bureaus

Bent u van plan uw kantoor in te richten met nieuwe bureaus, en wilt u hiervoor verstelbare bureaus bestellen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Elektrisch verstelbaar, slingerverstelbaar of manueel verstelbaar: op deze pagina vindt u ons complete assortiment verstelbare bureaus.

Verstelbare bureaus kopen

Er zijn verschillende verstelbare burelen verkrijgbaar. Zo vindt u in ons assortiment onder andere standaard werktafels, waarbij u de hoogte van het bureau kunt verstellen om het aan te passen aan verschillende lichaamslengtes. Tevens zijn onze verstelbare bureaus ook verkrijgbaar als zit-sta bureaus; bij deze burelen verstelt u de hoogte zodat u een dynamische werkhouding kunt aannemen en kunt afwisselen tussen zitten en staan.


De voordelen van een verstelbaar bureel

In ons assortiment bureaus vindt u zowel burelen met een vaste hoogte als burelen die in hoogte verstelbaar zijn. Bureaus met een vaste hoogte zijn aangepast op de gemiddelde lichaamslengte en zijn daarmee geschikt voor een groot deel van de mensen die gebruik maken van het bureau. Toch zit dit in Nederland en België nét even anders. Doordat de lichaamslengtes van personen hier over het algemeen nogal ver uit elkaar liggen, is deze vaste hoogte dus lang niet altijd voldoende om in een goede werkhouding te kunnen werken. En daarom is een in hoogte verstelbare werktafel zo belangrijk. De hoogte van deze bureaus past u eenvoudig aan op degene die gebruik maakt van het bureau. Dat voorkomt een hoop nek- en rugklachten en verbetert daardoor de concentratie en productiviteit aanzienlijk.


Welk verstelbaar bureau past bij u?

Hoe u kiest voor het beste verstelbare bureel, is afhankelijk van de manier waarop het bureau gebruikt gaat worden. Richt u uw kantoor in op flexwerken? Of heeft u veel medewerkers in dienst die parttime werken? In beide gevallen zullen verschillende medewerkers gebruik maken van hetzelfde bureau. Het is dan handig om te kiezen voor een bureel dat beschikt over een eenvoudige hoogteverstelling. Met onze elektrisch verstelbare bureaus wisselt u de hoogte van uw werkblad met een letterlijke druk op de knop. Een meer budgetvriendelijke optie is het slingerverstelbare bureau: deze werktafel verstelt u in hoogte door te draaien aan de slinger.


Manueel in hoogte verstelbaar

Is er in uw organisatie sprake van vaste werkplekken, maar wilt u uw medewerkers wel faciliteren in een bureel dat op de juiste hoogte kan worden gezet? Een groot deel van onze bureaus is manueel in hoogte verstelbaar. Dit betekent dat u het onderstel door middel van, bijvoorbeeld, een inbus op de juiste hoogte vastzet. Omdat deze manier van verstellen iets meer voeten in aarde heeft, is dit de ideale optie als u het werktafel slechts eens in de tijd hoeft te verstellen.


Uw verstelbare burelen bestellen?

Heeft u een verstelbaar bureau naar wens gevonden? Eén met de juiste hoogteverstelling, in de gewenste kleur én een passend formaat? In onze webshop bestelt u eenvoudig uw bureau. Meerdere modellen nodig? Of juist meerdere bureaus van hetzelfde model bestellen? Geen probleem. Ook als u de bureaus eerst met eigen ogen wilt komen bekijken, is dit mogelijk. We ontvangen u graag in onze showroom in Raamsdonksveer! Maak een afspraak en kom langs.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.