Navigatie

Kleine bureaus

Heeft u weinig ruimte – of voor uw werkzaamheden juist weinig ruimte nodig – en daarom op zoek naar kleine bureaus voor uw kantoor? Bij Officetopper heeft u een ruime keuze uit smalle bureaus – met een breedte vanaf 80cm! Op deze pagina vindt u ons aanbod aan kleine bureaus met een breedte van 80 tot 140cm.

Kleine bureaus kopen

Ze zijn ontzettend handig als u weinig ruimte over heeft, of juist uw werk voornamelijk digitaal uitvoert en daarom weinig plek nodig hebt. In ons assortiment vindt u burelen in verschillende soorten en maten. De kleinste werktafels in ons assortiment kennen een breedte en een diepte van 80cm, en zijn daarmee een klein, vierkant bureau. Ideaal om te plaatsen in een hoek of een krappere ruimte. Heeft u toch wat meer ruimte nodig? Dan kunt u ook kiezen voor een bureau met een afmeting van 120x80cm of 140x80cm.


Verschillende type kleine burelen in ons assortiment

Maar welke kleine bureaus vindt u allemaal in ons assortiment? Dat zijn er veel. Afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u kiezen voor een bepaald type. Zoekt u bijvoorbeeld een bureel waarmee u dynamisch kunt werken in verschillende houdingen? Onze zit-sta bureaus zijn ook verkrijgbaar als kleine variant. Maar daarnaast vindt u in deze speciale selectie ook rechte bureaus met een manueel instelbare, slingerverstelbare of vaste hoogte. Onze kleine bureaus kennen een standaard diepte van 80cm. Wilt u een smaller bureau om meer ruimte te besparen? Dan kunt u bij enkele van onze kleine schrijftafels ook kiezen voor een diepte van 70cm of 60cm.


Keuze uit verschillende onderstellen

Het is tevens zeker de moeite waard om te kijken wat voor soort onderstel het beste bij uw kantooromgeving past. Zo zorgt een bureel met wangenonderstel voor een rustige, opgeruimde omgeving doordat u niet onder het bureau kunt kijken van de zijkant, terwijl het draadframe of 4-poots onderstel juist zorgt voor een luchtige, trendy uitstraling. Om uw bureau opgeruimd te houden of ervoor te zorgen dat er geen onnodige zaken ruimte innemen op uw werkblad, kunt u er altijd voor kiezen een kast tegen het bureel of een ladenblok naast het bureel te plaatsen.


Uw kleine bureel bestellen?

U ziet: wij bieden een ruim assortiment aan diverse kleine, smalle bureaus. En u kiest deze bureaus geheel naar wens: of u nu een draadframe onderstel kiest of juist een T-poot, O-poot of 4-poots onderstel. En ook qua kleur kunt u bij ons alle kanten op; kies op de betreffende productpagina voor de door u gewenste kleur – en bestel de kleine bureautafel binnen enkele stappen. Liever eerst de bureaus in het echt zien? Maak dan een afspraak en kom langs in onze showroom. Onze medewerkers staan voor u klaar.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.