Navigatie

Draadframe bureaus

Gaat u uw kantoor inrichten? Dan is een goede uitstraling wel zo belangrijk. Met een draadframe bureau heeft u de vrijheid om te variëren in het type bureau, terwijl u tóch zorgt voor een uniforme en opgeruimde kantooromgeving. Weten welke draadframe bureaus wij bieden? U vindt ze op deze pagina.

Draadframe burelen bestellen

In ons assortiment vindt u verschillende bureaus met draadframe onderstel. Van een ‘standaard’ recht bureel, tot een hoekbureau met draaideurkast, een duo-werktafel of een luxe directiebureau. En hoewel deze bureaus elk van elkaar verschillen, brengen zij wel dezelfde uitstraling met zich mee. Ideaal als u verschillende burelen in uw kantoor wilt plaatsen, maar wel wilt zorgen voor een uniforme kantooromgeving.


Uw bureau met draadframe onderstel kopen

Of u nu zoekt naar een duo-bureau, directiebureau of bureau met extra opbergruimte: in ons assortiment vindt u voldoende aanbod om diverse kantoorruimtes te vullen. Passen de draadframe werktafels helemaal in uw kantoorinrichting en heeft u bureaus gevonden die naar wens zijn? In onze webshop bestelt u ze eenvoudig en snel – binnen enkele klikken! Extra fijn is bovendien dat u ook nog eens profiteert van maar liefst 25% korting. Heeft u nog vragen – of wilt u de bureaus eerst komen bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom: maak een afspraak en kom langs!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.