Navigatie

4-Poots bureaus

Bent u op zoek naar een stel nieuwe bureaus voor uw kantoorinrichting? Of dit nu een hoekbureau, duo-bureau of recht bureau betreft: met onze 4-poots bureaus kunt u alle kanten op. Op deze pagina bekijkt en bestelt u ons complete assortiment.

4-poots burelen kopen

Richt u uw kantoor opnieuw in? Dan staat een herkenbare, uniforme uitstraling vast voorop. In ons assortiment 4-poots burelen bieden wij verschillende type bureaus, waarvan het onderstel hetzelfde is. Dat zorgt voor een strakke, opgeruimde werkomgeving met een speels effect. Want óók als u een hoekbureau, duo-bureau en ‘standaard’ recht bureau samen in uw kantoor wilt plaatsen, behoudt u toch de uniforme uitstraling van dezelfde onderstellen.


Diverse bureaus met 4-poots onderstel in ons assortiment

Binnen de categorie 4-poots bureaus kunt u kiezen uit burelen met een houten onderstel of bureaus met een metalen onderstel. De houten modellen zijn gemaakt van massief essenhout, en zijn beschikbaar in een blanke variant of een zwarte variant. Deze onderstellen kennen een vaste hoogte, en hebben een unieke uitstraling doordat de poten schuin onder het blad geplaatst zijn. De bureaus met metalen onderstel zijn beschikbaar met een vaste of verstelbare hoogte – en er kan gekozen worden uit diverse metaalkleuren. Bovenop deze onderstellen is een ruim werkblad gemonteerd. Beschikbaar in diverse kleuren én afmetingen. Zo kiest u precies voor het bureel dat bij uw werkomgeving past.


In hoogte verstelbare werktafels

Een deel van ons assortiment 4-poots bureaus is dus in hoogte verstelbaar. Dit betekent dat u kunt kiezen uit een manueel- of slingerverstelbaar zit-zit bureau, maar ook uit een zit-sta werktafel die elektrisch verstelbaar is, of juist voorzien is van een slinger. De voordelen van een verstelbaar standaard bureau, is dat u de hoogte precies kunt aanpassen naar de persoon die van de werkplek gebruik maakt. Dat terwijl u met een zit-sta bureau juist goed kunt afwisselen tussen een zittende en staande werkhouding.


Probeer uw nieuwe bureel uit in onze showroom

Heeft u een bureau gevonden en de afmetingen en kleuren afgestemd? Of heeft u eerst behoefte aan meer informatie? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en passend advies. Ook bent u altijd van harte welkom in onze showroom in Raamsdonksveer; we hebben meerdere modellen voor u gereed staan, zodat u rustig en overzichtelijk de verschillende bureaus met elkaar kunt vergelijken. Neem contact op voor een afspraak, dan staat er een vakkundige medewerker voor u klaar op het gewenste tijdstip!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.