Navigatie

Bureaus 160x80cm

Wilt u uw kantoor uitrusten met een aantal nieuwe werkplekken? En zoekt u hiervoor grote bureaus van 160x80cm? Fijn! Dan bent u bij Officetopper aan het juiste adres. Wij bieden tal van bureaus van dit formaat. En op deze pagina vindt u ons complete aanbod aan bureaus van 160x80cm.

Burelen van 160x80cm bestellen

De bureaus op deze pagina behoren tot ons standaard assortiment; een afmeting van 160x80cm is een gangbare maat voor iedere werkomgeving. Welke werkzaamheden ook aan deze werktafel uitgevoerd moeten worden; dit bureau van 1,6 meter geeft voldoende ruimte. En dat terwijl u geen kolossale werkplek in uw kantoor plaatst. De bureaus zijn er in verschillende soorten. Zo kennen we de standaard, rechte burelen met een vaste hoogte, maar ook de manueel instelbare bureaus of de zit-sta bureaus die slingerverstelbaar of elektrisch verstelbaar zijn.


Waarom kiezen voor een bureau van 160x80cm?

Onze 1,6 meter brede bureaus zijn dus beschikbaar met diverse manieren van hoogteverstelling – of juist met een vaste hoogte. Dit wordt bepaald door het type onderstel dat het bureau bezit. Het onderstel onderscheidt zich tevens wat betreft vorm. Als u kijkt naar de stijl, kunt u kiezen voor een onderstel met vier poten, een T-poot, O-poot of juist met wangen. Voor deze onderstellen kiest u de kleur helemaal zelf – net als voor het blad. Zo stelt u uw nieuwe bureel helemaal zelf, en naar smaak, samen. De bureaus van 160x80cm zijn uitgerust met een melamine blad in dit formaat, en biedt daarmee voldoende ruimte om fijn te kunnen werken.


Uw nieuwe werkplekken koopt u eenvoudig in onze webwinkel

Heeft u een keuze uit ons aanbod kunnen maken? In onze webwinkel bestelt u eenvoudig de door u gewenste producten – of dit nu een enkel stuk is, of een grote partij. Bij uw bestelling kunt u er tevens voor kiezen om de burelen te laten monteren. Wilt u ze ook laten inhuizen? Kies dan voor de optie ‘premium levering’. Bent u nog niet zeker van uw keuze of heeft u nog wat vragen? Neem gerust contact met ons op; onze medewerkers helpen u graag!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.