Navigatie

Bureaus 180x80cm

De op één na grootste bureaus in ons assortiment: dat zijn de bureaus van 180x80cm. Ideaal als u lekker veel ruimte hebt – en ook veel ruimte nodig hebt tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden. Zoekt u bureaus van 180x80cm? Op deze pagina vindt u ons complete assortiment.

Bureaus van 180x80cm bestellen

Zeker als er binnen uw organisatie veel wordt gewerkt met dossiers of papierwerk, zijn ruime werkplekken haast onmisbaar. De bureaus van 180x80cm behoren tot de grote bureaus in ons assortiment en bieden ontzettend veel werkruimte. Deze bureaus zijn namelijk 1,8 meter breed en 80cm diep. Plaats er meerdere bij elkaar voor een waar werkeiland voor specifieke teams binnen de organisatie, of plaats ze juist apart om meer rust en privacy te creëren.


Een ruime keuze uit bureaus 180cm breed

Heeft u al een specifiek bureau in gedachten? Of weet u nog niet precies welk type werktafel u in uw kantoor wilt plaatsen? In elk geval geldt: bekijk de producten in onze webshop en u vindt sowieso een bureau die bij uw wensen en kantooromgeving past. We bieden namelijk een ruim en gevarieerd aanbod aan bureaus van de afmeting waar u naar op zoek bent. De werkplekken met een afmeting van 180x80cm zijn er met aanbouw, of juist als standaard recht bureau. Met een vaste hoogte, of juist in hoogte verstelbaar. Een zit-sta bureau, of een verstelbaar zit-bureau. En in tal van kleuren. Er is keuze genoeg!


Diverse keuzemogelijkheden

Er zijn dus een aantal keuzes die u kunt maken. Wilt u uw medewerkers faciliteren in een persoonlijke opbergplek bij hun bureau? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een bureau 180cm breed met een aanbouw, zoals een draaideurkast of open kast. Ligt uw prioriteit juist meer bij een dynamische werkhouding? Met een zit-sta bureau wisselen uw werknemers eenvoudig af tussen zittend en staand werken. Deze werktafels zijn namelijk uitgerust met een motor en elektrisch bedieningspaneel, of juist met een handslinger. Is een goede uitstraling belangrijk? We bieden meerdere bureaus aan met een prachtig design, zoals het bureel met houten onderstel, of juist een met draadframe onderstel.


Schaf uw nieuwe werkplekken aan bij Officetopper

Heeft u het juiste bureau kunnen vinden? Een bureau dat geheel past in uw kantoor – en bij uw wensen? In onze webshop bestelt u de nieuwe werkplekken snel en eenvoudig: binnen enkele klikken. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de burelen van 180x80cm zo snel mogelijk bij u worden afgeleverd. Wilt u de verschillende bureaus liever eerst in het echt met elkaar vergelijken? U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom in Raamsdonksveer. Maak een afspraak en kom langs!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.