Navigatie

Bureaus 120x80cm

Wilt u een aantal nieuwe werkplekken aanschaffen en zoekt u hiervoor specifiek naar bureaus van 120x80cm (bxd)? Of dit nu een recht bureau of elektrisch zit-sta bureau moet zijn: een groot deel van onze bureaus is beschikbaar in deze afmetingen. Op deze pagina vindt u ze allemaal!

Bureaus van 120x80cm bestellen

Een bureel van 120x80cm is ideaal als u weinig ruimte in uw kantoor heeft of slechts weinig ruimte nodig heeft bij het uitvoeren van uw werkzaamheden. Zo’n bureau van 120cm breed is namelijk ideaal als u voornamelijk digitaal werkt en dus slechts een monitor en laptop op uw werktafel plaatst. Bovendien zorgt een klein bureau voor een ruimtelijke en open werkomgeving.


Verschillende bureaus van 120x80cm verkrijgbaar

In ons assortiment vindt u veel verschillende soorten bureaus van 120x80cm. Zoekt u een recht bureel, met een vaste hoogte of een manuele hoogteverstelling? Of juist een zit-sta bureau dat elektrisch in hoogte verstelbaar is? Het kan allemaal. Buiten het type werktafel, heeft u tevens nog de keuze uit het soort onderstel dat het bureau bezit en kunt u kiezen voor een bepaalde bladkleur.


Uw kleine bureel kopen? Kies voor Officetopper.com

Een ruime keuze, hoge kortingen en een fijne service. Dat is waar u bij Officetopper voor kiest. Uw bureaus van 120x80cm worden zijn immers geheel naar smaak samen te stellen - en kunnen zelfs gemonteerd bij u thuis geleverd worden. Wilt u uw producten op een etage bezorgd hebben of laten inhuizen? Dan heeft u bij ons ook de mogelijkheid om te kiezen voor premium levering. Uiteraard bent u, als u nog niet zeker bent van uw bestelling, ook altijd welkom in onze showroom. Neem contact met ons op en maak een afspraak!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.