Navigatie

Elektrisch verstelbare bureaus

(8 artikelen)

Staat gemak en snelheid bij u voorop als het gaat om de verstelbaarheid van bureaus? Dan zijn onze elektrisch verstelbare bureaus perfect. Deze bureaus zijn namelijk met een letterlijke druk op de knop in hoogte te verstellen. Bekijk deze pagina voor ons complete assortiment!

Een elektrisch verstelbaar bureel kopen

Bureaus voorzien van een elektrisch onderstel bieden de meest gemakkelijke mogelijkheid tot het verstellen van de hoogte van betreffende bureaus. De burelen zijn voorzien van een elektrisch onderstel, en worden standaard geleverd met een knoppensysteem waarmee u de hoogte van het bureau precies naar wens kunt instellen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid te kiezen voor een bureau met elektrisch onderstel, met een LCD scherm, waarop u de precieze hoogte kunt aflezen, en waarmee u diverse voorkeurshoogten kunt programmeren. Dit is ideaal voor werktafels waar meerdere mensen gebruik van maken.

Complete kantoorinrichting?

×

Op zoek naar een complete kantoorinrichting? Heeft u meerdere werkplekken nodig of bent u van plan verschillende kantoorruimtes in te richten? Vraag een offerte aan voor extra scherpe prijzen!