Navigatie

Comforto kantoormeubelen

Het merk Comforto is een toonaangevend merk op het gebied van bureaustoelen. Van Comforto kantoormeubelen krijgen wij dus voornamelijk tweedehands stoelen binnen. De bureaustoelen van dit merk kenmerken zich door uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en ergonomisch design. Ontdek ons assortiment!

Tweedehands Comforto stoelen

Bekijk hierboven ons assortiment met tweedehands Comforto stoelen. De actuele voorraad per product wordt in de specificaties onder de productfoto aangegeven. Zo kunt u precies zien hoeveel stoelen er nog in ons magazijn staan. Ook is het mogelijk om de stoelen in levenden lijven te komen bekijken. Op werkdagen van 08:30 toto 17:00 uur bent u van harte welkom in onze showroom.

Comforto vergaderstoelen

Een groot onderdeel van het gebruikte assortiment wordt opgevuld door de Comforto conferentiestoelen. Heeft u vragen over een bepaalde stoel? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

De bureaustoelen van Comforto

De Comforto bureaustoelen bieden een goede ondersteuning voor iedereen. De stoelen zijn goed getest en voldoen aan de NEN-EN1335 en NPR1813 normen. Zo bent u verzekerd van een ergonomisch goede keus.

Bekijk ook eens onze Drentea kantoormeubilair

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.