Navigatie

Gispen kantoormeubelen

(2 artikelen)

Tweedehands Gispen kantoormeubelen kopen

Op zoek naar voordelige Gispen kantoormeubelen? Bekijk dan ons brede assortiment met tweedehands Gispen meubelen.

Ons assortiment

Ons assortiment Gispen meubelen bestaat geheel uit hergebruikte meubelen. Via onze in- en opkoopkanalen krijgen wij met grote regelmaat Gispen meubelen binnen. Deze worden binnen 1 week op onze webshop geplaatst. In de productspecificaties onder de productfoto ziet u per meubelstuk de actuele voorraad.

Door het vele in- en opkopen houden wij ons assortiment breed. Zo bestaat ons aanbod uit:

  • Ladenblokken
  • Roldeurkasten
  • Dossierkasten
  • Bureaus
  • Duo Bureaus
  • Zitmeubelen

Gispen Outlet

Tijdens onze Gispen outlet geven wij extra korting op ons gebruikte Gispen meubilair. Houdt de website in de gaten voor meer informatie.

Over Gispen

Het bedrijf/merk Gispen is in 1916 door Willem Hendrik Gipsen opgericht. In 1926 bracht W.H. Gispen zijn eerste lampen op de markt. Door de vele architecten en ontwerpers, die hij in zijn studietijd (hij volgde de studie bouwkunde aan de Academie voor Beeldende Kunsten en Technische Wetenschappen) heeft leren kennen, had hij goede sparringpartners in zijn buurt. Dit was niet het enige voordeel, zij boden eveneens een goed platform om zijn producten te lanceren.

Vandaag de dag staat Gipsen voor duurzaam design. Met als doel om ook het duurzaam gebruik te stimuleren. Dit doen zij door middel van inspirerende, duurzaam ontworpen producten, om zo de optimale omgeving te creëren die een positieve invloed heeft op mensen.

Bekijk ook eens onze Haworth kantoormeubelen

Grote aanvraag?

×

Heeft u meerdere werkplekken nodig? Of bent u van plan verschillende kantoorruimtes in te richten? Vraag een offerte aan voor extra scherpe prijzen!

 

Meer informatie? Lees het op de pagina Complete kantoorinrichting.