Navigatie

Mibra kantoormeubelen

Richt u kantoor in met tweedehands Mibra kantoormeubelen en bespaar niet alleen op uw budget, maar profiteer ook van onze snelle levertijd. We hebben verschillende tweedehands kantoorartikelen van dit merk in ons assortiment opgenomen. Mibra staat voor duurzaamheid en kwaliteit!

Tweedehands Mibra kantoormeubelen kopen

Mibra kantoormeubelen bestelt u snel en eenvoudig via deze pagina. Hierboven ziet u ons complete assortiment met tweedehands Mibra meubelen, wees er snel bij want op=op! Wanneer er niet bij staat wat u zoekt, houdt dan onze site goed in de gaten. Omdat wij regelmatig grote partijen kantoormeubelen opkopen, komen er elke week weer nieuwe producten online.

De fabrikant Mibra produceert op alle vlakken kantoormeubilair. Hieronder lichten wij er een aantal uit:

Mibra bureaus

Samen met de kasten zijn de Mibra bureaus de grootste productgroep op onze site. Als de opgekochte bureaus bij ons in het magazijn arriveren worden deze van A tot Z technisch nagekeken. Nadat de bureaus door de controle zijn, dan worden ze grondig schoongemaakt. Zo weet u, wanneer u een tweedehands Mibra bureau koopt, dat deze niet onderdoet voor een nieuw exemplaar.

Er zijn natuurlijk ook bureaus die de keuring niet halen. Deze gooien wij niet zomaar weg. Wanneer een bureau technisch niet goed wordt bevonden, wordt deze geheel gedemonteerd. De losse onderdelen worden opgeslagen in ons magazijn, zodat wij deze later kunnen gebruiken om andere Mibra bureaus compleet te maken.

Mibra kasten

De roldeurkasten van Mibra zijn een populaire productsoort op onze site. Dit komt niet alleen omdat de kasten erg scherp geprijsd zijn, maar ook omdat ze van hoge kwaliteit en nog zeer representatief zijn.

Bekijk ook eens onze Palmberg kantoormeubelen

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.