Navigatie

Klapstoelen

Een praktische, budgetvriendelijke oplossing voor diverse bedrijfsruimtes: onze klapstoelen. Deze stoelen zijn multifunctioneel inzetbaar in uw kantoor, werkplaats of zelfs in huis. Heeft u ze even niet nodig? Dan bergt u ze gemakkelijk op. Zoekt u een handige klapstoel voor uw kantoor? Op deze pagina bekijkt en bestelt u ons aanbod klapstoelen!

Klapstoelen kopen

Een multifunctionele, onderhoudsvriendelijke kantoorstoel. Dat is de klapstoel. Deze stoel komt immers altijd wel van pas. Hij dient voor meerdere doelen, en past daarmee perfect in een vergaderruimte, kantine, werkplaats of een tijdelijk ingerichte bedrijfsruimte. Een groot voordeel van de klapstoel is dat u hem, zoals de naam al verklapt, eenvoudig inklapt. Heeft u de stoel even niet nodig? Dan bergt u ‘m snel op, zonder dat hij daarbij veel ruimte in beslag neemt.


Waarom kiezen voor klapstoelen op kantoor?

Maar wanneer kiest u voor een klapstoel in plaats van een vergader- of kantinestoel? Zeker als er in uw kantoor sprake is van wisselende aantallen aan mensen, is de klapstoel ideaal. Deze stoelen pakt u er namelijk eenvoudig bij als u onverwachts moet inspelen op een groter aantal bezoekers – en bergt u compact op als u ze niet meer nodig heeft. Dit maakt dat u hem ook handig verplaatst van de ene, naar de andere ruimte in uw kantoor als u ‘m op een andere plek nodig heeft. De klapstoelen zijn daarnaast eenvoudig in onderhoud én gemakkelijk schoon te maken, doordat ze over een kunststof rug en zitting beschikken. Tevens is de klapstoel een zeer budgetvriendelijke oplossing – wel zo fijn als u een stoel aanschaft die u niet standaard in uw kantoorruimte plaatst!


Passend bij uw kantooromgeving

Juist omdat de klapstoelen zo multifunctioneel inzetbaar zijn, is het wel zo handig als ze ook passen bij uw kantooromgeving. Onze klapstoelen zijn voorzien van neutrale rug en zitting in antracietkleurig kunststof. De kleur van het onderstel kiest u zelf. Zo heeft u de keuze uit wit, lichtgrijs, zwart of het luxe verchroomd. Dit maakt dat u de stoel ook eenvoudig in de ruimte zelf opbergt – bijvoorbeeld door ze op te hangen – zonder dat de klapstoel alle aandacht trekt in de kantoorruimte.


Bestel uw klapstoel bij Officetopper.com

Heeft u de keuze gemaakt voor een stoel uit ons assortiment? In onze webshop bestelt u de door u gewenste aantallen eenvoudig, snel én veilig – met diverse betaalmogelijkheden. Wilt u de producten direct op de juiste plaats laten zetten? Bij uw bestelling heeft u de mogelijkheid tot het kiezen van ‘premium levering’. Onze vakkundige medewerkers zorgen dan voor inhuizing van de producten en het afvoeren van verpakkingsmateriaal. Heeft u nog vragen – of wenst u meer informatie en advies over uw complete kantoorinrichting? Neem dan zeker contact met ons op of kom langs in onze showroom!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.