Navigatie

Budget bureaustoelen

Bent u op zoek naar een partij nieuwe bureaustoelen en moet u hierbij een specifiek budget in de gaten houden? Dan bent u bij Officetopper aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u namelijk een breed aanbod aan budget bureaustoelen: bureaustoelen van goede kwaliteit én met een prima zitcomfort, die we voor een zeer scherpe prijs aanbieden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Op deze pagina maakt u kennis met al onze modellen.

Budget bureaustoelen kopen voor uw nieuwe werkplekken

Is het huidige meubilair in uw kantoorruimtes aan vervanging toe? Dan denkt u wellicht al gauw dat dit een flinke investering kan zijn als u wilt gaan voor kwalitatief en ergonomisch meubilair. Toch is dit niet altijd het geval. In ons assortiment vindt u immers een ruim aanbod aan budget bureaustoelen. Dit aanbod bestaat uit comfortabele en stijlvolle bureaustoelen, met een prijs van maximaal €350,- exclusief btw. Het verschil met de duurdere varianten? De budget bureaustoelen in ons assortiment zijn voorzien van een minder uitgebreide range aan instelmogelijkheden. Desondanks zijn ze uiteraard wél in te stellen op de belangrijkste punten.

Waarom kiezen voor een budget bureaustoel?

Heeft u bij de aanschaf van nieuwe bureaustoelen een specifiek budget meegekregen? Dan kan dit een eerste reden zijn om te kiezen voor een budget bureaustoel. Natuurlijk weten we ook dat de uitstraling van een bureaustoel ook erg belangrijk is. En dus kunt u ook in dit assortiment kiezen uit diverse opties. Op die manier kiest u altijd voor een bureaustoel naar wens, passend bij de rest van uw kantoorinrichting. Al onze bureaustoelen worden door onszelf getest voordat wij deze op onze webshop aanbieden. Daarmee kunnen wij een optimaal zitcomfort, voldoende instelmogelijkheden en een professionele uitstraling garanderen.

Budget bureaustoel voor diverse werkzaamheden


Diverse keuzemogelijkheden

In onze webshop vindt u een ruim aanbod aan diverse bureaustoelen – ook in ons assortiment budget bureaustoel vindt u verschillende bureaustoelen terug. Het maken van een juiste keuze kan dan toch lastig blijken. We maken het u graag wat eenvoudiger. U kunt het grootste gedeelte van ons assortiment immers van elkaar onderscheiden op basis van diverse opties. Bepaal voor uzelf welke opties u graag terugziet in de bureaustoel en u maakt uw selectie al een stuk beperkter:

  • Kleur: grijs, zwart of juist een opvallende kleur; in onze collectie budget bureaustoelen vindt u een divers aanbod stoelen – ook als het om kleur en stijl gaat.
  • Materiaal: het materiaal is eveneens doorslaggevend bij de keuze van een nieuwe stoel. Afhankelijk van de gebruiksintensiteit heeft u stoelen van stevige kunststoffen, metaal of aluminium.
  • Bekleding: de uitstraling van een bureaustoel wordt mede bepaald door de bekleding. Daarom heeft u de keuze uit een groot aantal opties: een gestoffeerde of (kunst)lederen zitting, gecombineerd met een gestoffeerde, (kunst)lederen of netbespannen rug.
  • Verstelbaarheid: het zitcomfort wordt bij bureaustoelen verkregen door de manier waarop u de stoel kunt afstellen. Gelukkig bent u daarvoor ook bij Officetopper aan het goede adres. U vindt bijvoorbeeld stoelen waarvan u bijna alle onderdelen kunt afstellen op uw voorkeur, zithouding of gewenst comfort.

 

Geschikt voor uiteenlopende werkzaamheden

Of u nu enkele uren achter uw bureau werkt, of hele dagen door: onze budget bureaustoelen zijn geschikt voor uiteenlopende werkzaamheden achter uw bureau. Let wel, als u dagelijks meer dan vier uren achtereen van de bureaustoel gebruik maakt, is het verstandig om te kiezen voor een stoel met een uitgebreidere instelbaarheid. Het is dus van belang dat niet enkel de zithoogte verstelbaar is; ook de armleggers dienen het liefst verstelbaar te zijn, net als de zithoek, door middel van een synchroon- of kantelmechanisme. Ook deze bureaustoelen zijn uiteraard beschikbaar binnen ons assortiment budget bureaustoelen. Werkt u minder uren vanaf uw bureaustoel? Dan is enkel de instelbare zithoogte al gauw voldoende.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs!

Heeft u een specifieke bureaustoel op ’t oog, en bent u benieuwd hoe de stoel zit? In onze showroom vindt u een groot aantal bureaustoelen uit ons assortiment, zodat u deze stuk voor stuk kunt uitproberen en vergelijken. Daarnaast staat er natuurlijk ook een verkoper voor u klaar; u kunt dus ook met al uw vragen bij ons terecht. We geven u graag advies over de mogelijkheden en aanbevolen instellingen van de bureaustoel. Wilt u graag langskomen? Neem dan gerust contact met ons op!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.