Navigatie

Budget bureaustoelen

(11 artikelen)

Bent u voor uw thuiswerkplek, kantoor en of bedrijf op zoek naar een nieuwe bureaustoel, maar wilt u ook uw portemonnee in de gaten houden? Dan zijn onze budget bureaustoelen een aanrader. In het assortiment budget bureaustoelen vindt u stoelen die niet meer de nieuwste zijn, maar nog prima functioneren. Hierdoor kunnen we voor onze budget bureaustoelen een scherpe prijs vragen, maar heeft u wel het ideale zitcomfort. Benieuwd naar onze modellen? Op deze pagina maakt u kennis met onze collectie.

Budget bureaustoelen kopen

Van plan om budget bureelzetel aan te schaffen? Mooi. In ons assortiment vindt u een groot aantal modellen en merken budget bureaustoelen voor een scherpe prijs. Voordat een budgetvriendelijke bureaustoel verkocht wordt, zijn de zetels uiteraard eerst uitgebreid door ons gecheckt en gerepareerd of hersteld waar nodig. Vervolgens wordt de bekleding van onze budget bureaustoelen onder handen genomen en grondig gereinigd. Zo ontstaat er een stoel die, ondanks dat hij wat ouder en of gebruikt is, toch nog prima mee kan en dat tegen een zeer scherpe prijs!

Budget bureelzetels met diverse opties

Uiteraard heeft u, net als bij onze andere soorten bureaustoelen, ook bij onze budget bureaustoelen ruime keuze uit verschillende opties en modellen. De opties:

  • Kleur: stijlvol zwart, neutraal grijs of juist een wat meer opvallende kleur; in onze collectie budget bureaustoelen hebben we altijd een divers aanbod stoelen als het om kleur en stijl gaat.
  • Materiaal: het materiaal is eveneens doorslaggevend bij de keuze van een nieuwe stoel. Afhankelijk van de gebruiksintensiteit heeft u stoelen van stevige kunststoffen, metaal of aluminium.
  • Bekleding: de levensduur van een goede bureelstoel wordt ook mede bepaald door de bekleding. Tegenwoordig heeft u de keuze uit een groot aantal opties: van leer, kunstleer tot stof of mesh (een soort veerkrachtig gaas).
  • Verstelbaarheid: het zitcomfort wordt bij bureaustoelen verkregen door de manier waarop u de stoel kunt afstellen. Gelukkig bent u daarvoor ook bij Officetopper aan het goede adres. U vindt bijvoorbeeld stoelen waarvan u bijna alle onderdelen kunt afstellen op uw voorkeur, zithouding of gewenst comfort.

 

Een bureaustoel naar wens

Natuurlijk, de kleur en bekleding van een stoel zijn belangrijke opties. Maar de juiste afstellingen van uw stoel zijn noodzakelijk als u een stoel zoekt om lang op te zitten, bijvoorbeeld voor uw werk. Niet alleen de hoogte (zorg dat uw voeten altijd plat op de grond kunnen staan), maar ook de houding van de armen en zeker van de rug zijn belangrijk. Tussen onze budget modellen treft u dan ook bureaustoelen aan die ergonomisch gevormd zijn, zodat zij de perfecte ondersteuning en comfort bieden. Tegenwoordig zijn bij de meeste kwalitatieve bureaustoelen rug- en armleuning gemakkelijk te verstellen.

Kom proefzitten in onze showroom!

Alléén u kunt bepalen of een bureaustoel lekker zit en voldoet aan de nodige eisen. Daarom raden we het altijd aan om even in onze showroom langs te komen om een bureaustoel uit te proberen. Niet alleen ervaart u zo zelf hoe de stoel zit, wij kunnen u ook helpen met de juiste afstellingen van uw zetel. Bent u benieuwd naar een bepaald exemplaar of wilt u meer weten over de kortingen die wij op onze stoelen geven? Vul dan het online contactformulier op onze website in of bel met +31(0)162 580654. Wij bieden u graag het beste zitcomfort dat bij u en uw werkzaamheden past.