Navigatie

Budget bureaustoelen

(11 artikelen)

Bent u op zoek naar een partij nieuwe bureaustoelen en moet u hierbij een specifiek budget in de gaten houden? Dan bent u bij Officetopper aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u namelijk een breed aanbod aan budget bureaustoelen: bureaustoelen van goede kwaliteit én met een prima zitcomfort, die we voor een zeer scherpe prijs aanbieden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Op deze pagina maakt u kennis met al onze modellen.

Budget bureaustoelen kopen

Van plan om budget bureaustoelen te kopen? Mooi. In ons assortiment vindt u een groot aantal modellen en merken budget bureaustoelen voor een scherpe prijs - en deze leveren zeker niet in op de kwaliteit en opties. Op deze pagina treft u namelijk een groot aantal budgetvriendelijke bureaustoelen aan met een prijs van maximaal €350,- excl. btw. Deze stoelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, met gestoffeerde of netbespannen rug en zijn voorzien van diverse instelmogelijkheden. Zo koopt u een budget bureaustoel waarop u heerlijk werkt, en dat tegen een zeer scherpe prijs!

Opties van onze budget bureaustoelen

Uiteraard heeft u, net als bij onze andere soorten bureaustoelen, ook bij onze budget bureaustoelen een ruime keuze uit verschillende opties en modellen. Zo kunt u kiezen uit de kleur van de stoel, het materiaal, het type bekleding en de verstelmogelijkheden. We lichten u graag toe wat deze opties inhouden:

  • Kleur: stijlvol zwart, neutraal grijs of juist een wat meer opvallende kleur; in onze collectie budget bureaustoelen hebben we altijd een divers aanbod stoelen als het om kleur en stijl gaat.
  • Materiaal: het materiaal is eveneens doorslaggevend bij de keuze van een nieuwe stoel. Afhankelijk van de gebruiksintensiteit heeft u stoelen van stevige kunststoffen, metaal of aluminium.
  • Bekleding: de levensduur van een goede bureaustoel wordt ook mede bepaald door de bekleding. Tegenwoordig heeft u de keuze uit een groot aantal opties: van leer, kunstleer tot stof of mesh (een soort veerkrachtig gaas).
  • Verstelbaarheid: het zitcomfort wordt bij bureaustoelen verkregen door de manier waarop u de stoel kunt afstellen. Gelukkig bent u daarvoor ook bij Officetopper aan het goede adres. U vindt bijvoorbeeld stoelen waarvan u bijna alle onderdelen kunt afstellen op uw voorkeur, zithouding of gewenst comfort.

 

Een stoel die bij u past

Natuurlijk, de kleur en bekleding van een stoel zijn belangrijke opties. Maar de juiste afstellingen van uw stoel zijn noodzakelijk als u een stoel zoekt om lang op te zitten, bijvoorbeeld voor uw werk. Niet alleen de hoogte (zorg dat uw voeten altijd plat op de grond kunnen staan), maar ook de houding van de armen en zeker van de rug zijn belangrijk. Tussen onze budget modellen treft u dan ook bureaustoelen aan die ergonomisch gevormd zijn, zodat zij de perfecte ondersteuning en comfort bieden. Tegenwoordig zijn bij de meeste kwalitatieve bureaustoelen rug- en armleuning gemakkelijk te verstellen.

Kom proefzitten in onze showroom!

Alléén u kunt bepalen of een bureaustoel lekker zit en voldoet aan de nodige eisen. Daarom raden we het altijd aan om even in onze showroom langs te komen om een bureaustoel uit te proberen. Niet alleen ervaart u zo zelf hoe de stoel zit, wij kunnen u ook helpen met de juiste afstellingen van uw stoel. Bent u benieuwd naar een bepaald exemplaar of wilt u meer weten over de kortingen die wij op onze stoelen geven? Vul dan het online contactformulier op onze website in of bel met +31(0)162 580654. Wij bieden u graag het beste zitcomfort dat bij u en uw werkzaamheden past.