Navigatie

FAQ

Update met betrekking tot COVID-19

Als klant bij Officetopper.com vertrouwt u op ons om uw bestellingen tijdig en onbeschadigd bij u af te leveren. Nu wij internationaal te maken hebben met het Coronavirus (COVID-19), zijn we genoodzaakt om interne en externe maatregelen door te voeren en hebben wij de effecten voor onze medewerkers, klanten en toeleveranciers in kaart gebracht.

Onze drijfveer is simpel: iedereen gezond houden.

Dat is dan ook het primaire doel geweest bij het bepalen van de volgende voorzorgsmaatregelen:

Wij hebben de frequentie van schoonmaken van onze werkomgeving verhoogd en op alle

afdelingen papieren doeken en desinfecterende gel ter beschikking gesteld.

Ons logistiek centrum, een vitale functie van ons bedrijf, blijft conform de huidige richtlijnen bemand. Dat betekent dat wij vooralsnog alle goederen blijven ontvangen en verzenden. Door omstandigheden kan het zijn dat bepaalde zendingen onverhoopt verlaat worden geleverd. Wij hebben verder strikte richtlijnen bepaald voor onze medewerkers aangaande het fysieke contact met transporteurs en klanten.

Elk relevant nieuws zullen wij delen via onze website www.officetopper.com

Wij vertrouwen erop u met dit bericht op een correcte wijze te hebben geïnformeerd.

 

Hebben jullie een showroom?

Onze 2000 m² grote showroom in Raamsdonksveer is elke werkdag geopend van 08:30 tot 17:00 uur. Baileybrugweg 9 4941 TB Raamsdonksveer Tel: 0162-580654

Zijn jullie ook op zaterdag geopend?

Heeft u doordeweeks geen tijd om onze showroom te bezoeken? Dan bieden wij de mogelijkheid om zaterdag op afspraak open te zijn.

Kunnen jullie ook mijn hele kantoor inrichten?

Officetopper kan de totale inrichting van uw kantoor verzorgen. Doordat wij diverse merken en producten aanbieden kunnen wij een onafhankelijk advies bieden. Voor elk budget kunnen we een passend voorstel doen. U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie. U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.

Verkopen jullie ook aan particulieren?

Wij verkopen ook aan particulieren! De prijzen inclusief btw vindt u op de productpagina's onder de netto prijzen.

 

Betalen

Welke betaalmethoden worden op Officetopper.com geaccepteerd?
Op onze webshop kunt u veilig afrekenen via: iDeal, bancontact/Mister Cash, factuur, Visa, MasterCard en Maestro. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling in onze showroom/magazijn af te komen halen, hier heeft u de mogelijkheid om te pinnen of contant te betalen. Het is ook mogelijk om online te bestellen en vervolgens in onze showroom af te rekenen! Liever pinnen bij aflevering? Ook dat is geen probleem!

Wat zijn onze betaalgegevens?

  • Rekening nummer: 33.39.11.482
  • KVK nummer: 20122327
  • IBAN: NL17RABO0333911482
  • BIC: RABONL2U
  • BTW: NL815051189B01

 

Bestellen & levering

Moet ik een account aanmaken bij het bestellen?

Nee, dat is niet verplicht. U kunt afrekenen zonder een account aan te maken.

Moet ik leverkosten betalen?

De leverkosten bij bestellingen onder €300,- excl. btw zijn €29,50 excl. btw. (M.u.v. de waddeneilanden)

Gratis Levering

Bestelt u voor meer dan €300,- excl. btw? Dan wordt uw bestelling GRATIS op de begane grond achter de eerste deur geleverd! (M.u.v. de waddeneilanden en België)

Levering in België

Voor het leveren van bestellingen in België zijn wij genoodzaakt €29,50 excl. btw in rekening te brengen. De reden hiervoor is dat buitenlandse verzendingen vaak geleverd worden door onze externe transporteur. Wij kiezen deze oplossing zodat u uw bestelling zo snel mogelijk geleverd krijgt! Let op! Om logisitieke redenen kan de levertijd naar België mogelijk oplopen.

Worden mijn meubelen geplaatst?

Heeft u uw nieuwe (of gebruikte) meubelen het liefst direct op de juiste plaats staan? Dat kan! In de checkout heeft u keuze voor Premium levering. Deze speciale optie houdt in dat wij de bestelling voor u inhuizen en indien nodig de producten uitpakken en het verpakkingsmateriaal afvoeren. Zo kunt u direct aan de slag! Wanneer uw bestelling op een verdieping geplaatst dient te worden, horen wij graag of er een trap of lift aanwezig is. Aan de hand hiervan kunnen onze monteurs de juiste voorbereidingen treffen.

Gemonteerd of ongemonteerd?

Twee linkerhanden of twee rechterhanden? Een aantal producten (denk aan bureaus en vergadertafels) op onze webshop worden standaard ongemonteerd geleverd. Wanneer dit het geval is, vindt u op de productpagina de optie montage. Kiest u niet voor deze optie, dan wordt het product als "flatpack" bij u geleverd.

Kan ik zelf een levertijd/-dag kiezen?

Het is mogelijk om zelf een levertijd of leverdag te kiezen. Aangezien onze planning, personeelsbezetting en transport hierop aangepast moeten worden, vragen wij hier eenmalig een bedrag van €75,- excl. btw per order voor.

 

Nieuw kantoormeubilair

Wat is de levertijd van nieuw kantoormeubilair?

Omdat wij met verschillende leveranciers werken kan de levertijd per product verschillen. Op de productpagina kunt u de verwachte levertijd vinden. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Kan ik de kantoormeubelen eerst bekijken?

Een deel van ons uitgebreide assortiment nieuw meubilair op onze webshop hebben wij ook in onze showroom staan. Helaas kunnen wij niet alle producten en alle kleurstellingen tonen in onze showroom. Wanneer een product in onze showroom staat, kunt u dat zien aan de blauwe tekst ''Dit product is in onze showroom aanwezig!" bovenaan de productpagina.

 

Gebruikt kantoormeubilair

We proberen altijd de beste kwaliteit gebruikte kantoormeubelen in te kopen zodat u zorgeloos kunt genieten van uw kantoorinrichting. Bij het inkopen houden wij rekening met de uitstraling, de leeftijd van het meubilair en andere randzaken. Wanneer het product goed zichtbare gebruikssporen bevat, wordt dit altijd gemeld op de productpagina en wanneer mogelijk ook gefotografeerd. Mocht u toch nog meer zekerheid willen hebben over de kwaliteit van het product, dan kunt u ons vragen extra detailfoto's door te sturen. Een andere mogelijkheid is om het product in onze showroom en/of magazijn te komen bekijken, als het product dan bevalt kunt u het wellicht direct meenemen.

Wat zijn de 5-cijferige codes in de producttitel van een gebruikt meubel?

Bureaustoel 11601 Ahrend 230, Bureau 30076 Lensvelt ZEM en Conferentiestoel 11651. Dit zijn enkele voorbeelden hoe deze codes gebruikt worden. Wij geven elk verschillend gebruikt meubel een uniek nummer, hierdoor kunnen wij het product makkelijk in onze webshop en ons magazijn terugvinden. De 5-cijferige codes zijn door ons zelf aangemaakt en dus niet de officiële artikelnummers.

Zijn de productfoto's van het gebruikte meubilair, standaard foto's van de fabrikant of fotograferen jullie al het gebruikt meubilair zelf?

Al het gebruikte meubilair dat bij ons binnenkomt wordt eerst gecontroleerd en schoongemaakt. Na deze stappen wordt het meubilair gefotografeerd in onze eigen fotostudio. Alle gebruikte producten die u op onze webshop ziet, zijn dus ook de meubels zoals ze bij ons binnenkomen en in ons magazijn of showroom staan.

 

Retourbeleid en Garantie

Alles over ons retourbeleid en garantie leest u hier.