Navigatie
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice
  • Levering in België!
  • Beoordeling: 9.6 | 46 beoordelingen

Categorieën

North Cape Collectie

2019-11-25 13:30:26

North Cape

Deze week zijn we begonnen met het toevoegen van de North Cape collectie op onze website. Onder het kopje bureaustoelen en directiestoelen zijn al verschillende uitvoeringen te vinden. Dus is het een mooi moment om hier een blog aan te weiden.

De ontwerpers

Als je aan design denkt, denk je aan Italië. Adriano Baldanzi en Alessandro Novelli, de ontwerpers van de North Cape stoelen, maken dit statement meer dan waar. Na het afronden van de studie Industrieel ontwerpen op het ISIA in Florence begonnen zij  aan een ‘’design avontuur’’.

Dertig jaar ervaring heeft er voor gezorgd dat zijn een design cultuur hebben ontwikkeld door het gebruik te maken van de hedendaagse technologie in combinatie met de vraag vanuit verschillende markten.

baldanzi & novelli

De Filosofie

North Cape stoelen zijn te herkennen aan de combinatie van simpele en strikte lijnen met zachte rondingen met dunne randen. Het idee achter de stoelen is dat design voor iedereen is en dus niet perse duur en exclusief hoeft te zijn.

De North Cape familie bestaat uit: directiestoelen, bureaustoelen en verschillende soorten vergaderstoelen/conferentiestoelen. Zo is het dus mogelijk om uw kantoor/hele bedrijf met designstoelen in te richten voor een mooie prijs.

Nu op de website

Zoals al eerder gezegd zijn wij deze week begonnen met het toevoegen van de North Cape collectie. De directiestoelen en bureaustoelen zijn al te vinden in de categorieën bureaustoelen en directie.

Elk type stoel is verkrijgbaar in twee type stofferingen, leather look en velito. De leather look geeft de stoel een chique uitstraling en de velito stoffering geeft de stoel een unieke look and feel.

Elke stoel heeft diverse opties. Zo zijn er verschillende soorten armleggers en verschillende kruisvoeten. Ook is het mogelijk om een bijpassend kussen aan de stoel toe te voegen. Tip: kies een andere kleur kussen dan de stoffering van de stoel en maak van de stoel een echte eyecatcher.

 Bekijk hier het huidige aanbod!

Binnenkort op de website

Binnenkort komen ook de verschillende vergaderstoelen/conferentiestoelen online. Hier alvast een voorproefje.

visitor North Cape Officetoppervisitor North Cape Officetoppervisitor North Cape Officetopper

visitor North Cape Officetoppervisitor North Cape Officetopper