Herken jij grote bedrijven zoals Apple Uber en Google aan hun kantoor?  Strak design, openruimtes, sta werkplekken, fitness werkplekken en felle kleuren. Bij het nieuwe werken hoort ook een goed ingericht kantoor. Het moet anders zijn dan de rest, dat is waar het uiteindelijk op neer komt. De techbedrijven zijn hier het beste voorbeeld van. Zij experimenteren graag met nieuwe ideeën. Zo zal je vast al wel eens een van deze hypermoderne kantoren voorbij hebben zien komen op bijvoorbeeld het journaal of facebook. In navolging van Silicon Valley toveren ook andere bedrijven hun kantoren om tot ruimtes die werknemers inspireren en de cultuur van het bedrijf reflecteren.  Denk jij te weten wie waar werk? Doe dan HIER de test.

 

Herken jij grote bedrijven zoals Apple, Uber en Google aan hun kantoor?

Strak design, openruimtes, sta werkplekken, fitness werkplekken en felle kleuren. Bij het nieuwe werken hoort ook een goed ingericht kantoor. Het moet anders zijn dan de rest, dat is waar het uiteindelijk op neer komt. De techbedrijven zijn hier het beste voorbeeld van. Zij experimenteren graag met nieuwe ideeën. Zo zal je vast al wel eens een van deze hypermoderne kantoren voorbij hebben zien komen op bijvoorbeeld het journaal of facebook.

Denk jij te weten wie waar werk? Doe dan HIER de test.

Inspiratie nodig?

Ben je na de test nog niet uitgekeken? En ben je van plan je kantoor op nieuw in te richten en wil je net wat anders zijn dan de rest? Bekijk dan eens de post ''Inspirerende werkplekken'' op ons blog. In deze post hebben we een aantal bizarre voorbeelden verzameld waar je meer dan genoeg inspiratie uit kunt halen.

Inspirerende werkplekken

houten kantoor

 

Bron: test - nrcq.nl