Navigatie

Barkrukken

(13 artikelen)

Online barkrukken kopen? Op deze pagina vindt u ons complete assortiment: van houten barkrukken, barkrukken met rugleuning tot krukken voor buiten. Meer weten over een bepaalde barkruk? Op de productpagina's wordt per kruk meer uitleg gegeven over de specificaties en onderaan deze pagina staat meer informatie over de barkrukken in het algemeen.

Online barkrukken kopen

Op zoek naar een nieuwe barkrukken voor op kantoor of in de kantine? Op deze pagina vindt u ons complete assortiment. Binnen dit assortiment vindt u diverse type barkrukken. Hieronder staan enkele uitvoeringen uitgelicht.

Houten barkrukken

De houten barkrukken hebben een houten, vaak melamine zitting, en een metalen onderstel. Het voordeel van zo'n melamine zitting is dat het een stootje kan en ook goed schoon te maken/houden is.

Barkrukken met rugleuning

De barkruk met rugleuning is ideaal voor vergaderruimtes waar een bartafel staat. De rugleuning geeft extra comfort en wordt daarom als prettiger ervaren wanneer er lang op gezeten wordt.

Barkrukken voor buiten

De barkruk voor buiten is vaak volledig gemaakt van kunststof. Dit betekent dat de kruk zonder zorgen buiten kan blijven staan, omdat hij water afstoot. Vaak is het kunststof ook bewerkt zodat de kleur niet veranderd door de UV-straling van het zonlicht.