Navigatie

Werkkrukken

Is er binnen uw bedrijf sprake van functies waarin langdurig in dezelfde zit- of stahouding gewerkt wordt? Dan biedt een werkkruk de oplossing. Deze werkkrukken bieden immers ondersteuning en afwisseling – en zorgen er daarnaast voor dat uw lichaam een natuurlijkere houding aanneemt. Benieuwd? Op deze pagina vindt u ons complete assortiment aan werkkrukken voor kantoor!

Werkkrukken kopen

Werken uw collega’s, medewerkers of uzelf veel en langdurig in dezelfde positie? Staat of zit u bijvoorbeeld achter de receptie, de lopende band of in een laboratorium? Dan zijn onze werkkrukken perfect voor u. Deze krukken zijn namelijk dusdanig ontworpen dat deze ervoor zorgen dat uw lichaam in een natuurlijkere positie zit. En dat helpt weer allerlei lichamelijke klachten voorkomen. In ons assortiment vindt u verschillende soorten werkkrukken. Hoog of laag, verrijdbaar of staand en in diverse materialen.


Waarom kiezen voor een ergonomische werkkruk?

De kantoor werkkrukken die u in ons assortiment treft, kennen geen armleuningen én geen rugleuning. Dit maakt dat uw bovenlichaam ‘vrij’ zit en zich dus meer in balans dient te behouden, met een natuurlijke houding tot gevolg. Dit doet het lichaam door middel van zogenoemde microbewegingen. Dit maakt dat u een actieve zithouding aanneemt – en dus continu in beweging blijft. En dus zorgt zo’n ergonomische werkkruk niet alleen voor meer balans: ook neemt u automatisch een natuurlijkere, en dus gezondere, houding aan én uw lichaam blijft in beweging. Een hoop voordelen.


Keuze uit verschillende types

In ons assortiment vindt u werkkrukken met verschillende soorten zittingen. Zo is een deel van onze werkkrukken uitgevoerd als zadelkruk. Deze kantoorstoelen hebben als voordeel dat uw bekken op een juiste manier worden gekanteld, waardoor de statische belasting en druk op uw rug wordt verminderd. Daarnaast bieden wij ook werkkrukken met een kleine, korte rugleuning. Deze krukken bieden net dat steuntje in de rug dat u nodig kunt hebben, zonder dat u een ineengezakte houding aanneemt. Door het handvat neemt u deze stoel bovendien eenvoudig mee.


Advies nodig? Neem contact met ons op!

Vindt u het lastig om te bepalen welke kruk het beste bij de werkzaamheden van uw bedrijf past? Of heeft u nog wat meer informatie nodig? Neem dan zeker contact met ons op. Heeft u wel al een keuze kunnen maken? Dan bestelt u de door u gewenste werkkrukken binnen enkele stappen in onze webshop – of u er nu één nodig heeft, of een hele partij. Daarbij profiteert u ook nog van flinke kortingen!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.