Navigatie
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice
  • Levering in België!
  • Beoordeling: 9.6 | 46 beoordelingen

Categorieën

Inspirerende thuiswerkplekken

2019-11-25 13:46:12

De thuiswerkplek

De thuiswerkplek, de plek waar alle ‘’magic happens’’ en waar je (misschien wel) veel tijd doorbrengt. Zelfs wanneer je een 9 tot 5 baan hebt kan de thuiswerkplek erg belangrijk zijn. Is het niet om de puntjes op de i te zetten van al je werkzaamheden dan is het wel voor de administratie of bijvoorbeeld freelancewerk. Daarom verdient deze plek extra aandacht wanneer je met de inrichting aan de slag gaat.

Waar moet je rekening mee houden?

Bij het kiezen van de perfecte stoel en het juiste bureau inclusief accessoires, moet je in je achterhoofd houden dat je thuiswerkplek een plek moet zijn waar jij je comfortabel, creatief en productief moet voelen. Daarom zijn de overgebleven meubelen, waar niemand anders in de familie op zit te wachten, niet het beste idee. Hoewel die bureaustoel misschien lekker relaxt zit, het komt je werk waarschijnlijk niet ten goede.

Wanneer je jouw werkplek inricht is het belangrijk je te focussen op comfort, het is daarom verstandig om het als een investering te zien en niet als een of andere verplichte dure uitgave. Dit maakt het makkelijker om een mooie stoel of die ene extra gadget te kopen, die alles net even ietsje makkelijker maakt.

Wij zijn van mening dat het geen kwaad kan om wat inspiratie op te doen. Hieronder hebben wij een selectie van mooie, innovatieve en moderne thuiswerkplekken gemaakt. Het leuke aan deze thuiswerkplekken is dat ze van ‘’echte’’ mensen zijn. Het zijn geen plaatjes uit een of ander hip tijdschrift. Het zijn dus echt bestaande werkplekken van bijvoorbeeld designers, developers of andere professionals. Neem een kijkje en raak geïnspireerd.

De 23 thuiswerkplekken

Thuiswerkplek inrichten het inrichten van een thuiswerkplek

werkplek inrichten thuiswerken

werken vanuit huis officetopper thuis werk Officetopper

werken vanuit thuis Officetopper Officetopper thuiswerken

werken in huis Officetopper Bureau in huis Officetopper

Officetopper thuis werkplek Officetopper werken vanuit huis werkplek

thuiswerken Officetopper kantoormeubilair bureau in thuiswerkplek Officetopper

thuiswerkplek Office topper werken vanuit huis Office topper

Officetopper kantoor thuis kantoor thuis Officetopper huisinrichting

Thuiswerken thuis kantoor Officetopper

kantoor in huis Officetopper

een kantoor in huis Officetopper