Navigatie

Inklapbare vergadertafels

Zoekt u extra vergadertafels voor uw vergaderruimte, die u ook weer eenvoudig weg kunt rijden en op kunt bergen? Dan zijn onze inklapbare vergadertafels ideaal. Deze vergadertafels klapt u makkelijk in én zijn verrijdbaar, waardoor u ze makkelijk opbergt als u ze even niet nodig heeft. Op deze pagina vindt u ons complete assortiment!

Inklapbare vergadertafels kopen

Een inklapbare vergadertafel kent vele voordelen. Zo creëert u eenvoudig een extra vergaderruimte, terwijl u deze ook weer opbergt als u ‘m even niet nodig heeft. Ideaal als u beperkte ruimte heeft – of juist een tafel wil aanschaffen die u multifunctioneel in meerdere vergaderruimtes kunt gebruiken. Al onze inklapbare tafels zijn immers voorzien van verrijdbaar onderstel, zodat u ze eenvoudig tussen verschillende vergaderruimtes verrijdt. De inklapbare tafelbladen maken dat u de tafel extra compact maakt, en dus goed tegen een wand of in een smallere ruimte kunt opbergen.


Hoeveel personen passen aan de inklapbare vergadertafels?

Onze klap-vergadertafels kennen een brede range aan afmetingen. Zo vindt u al een inklapbare kantoortafel met een breedte van 120cm, maar ook één van wel 320cm breed. De diepte van de tafels lopen uiteen van 80 tot 100cm. Dit maakt onze klapbare tafels geschikt voor verschillende aantallen aan personen. Zoekt u een tafel voor 4 personen? Of neigt u meer naar een inklapbare vergadertafel voor zo’n 10 personen? Het is allemaal mogelijk.


Keuze uit diverse kleuren

Heeft u een tafel naar wens gevonden? Dan is het tijd om de kleuren van de vergadertafel te kiezen. Voor het metalen, verrijdbare onderstel heeft u de keuze uit verschillende kleuren. Afhankelijk van de tafel, is dit wit, aluminiumkleurig of zwart. Op het onderstel zit een melamine blad gemonteerd, dat over het algemeen verkrijgbaar is in het wit en in vele houtkleuren. Kies een combinatie naar smaak en stel uw inklapbare vergadertafel zelf samen!


Bestel uw tafels bij Officetopper

Als u alle keuzes heeft gemaakt, bestelt u uw nieuwe tafel eenvoudig in onze webshop. Officetopper biedt u een eenvoudig bestelproces, en bovendien de keuze uit allerlei opties. Zo kunt u de inklapbare vergadertafels gemonteerd laten bezorgen door op de productpagina voor de optie ‘gemonteerd geleverd’ te kiezen. Ook kunnen wij zelfs zorgen voor de inhuizing van de tafels. Hiervoor kiest u voor de optie Premium Levering. Wij voeren in dit geval ook al het verpakkingsmateriaal af. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op; we beantwoorden graag al uw vragen.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.